«Δεν μεταφέρονται οι κίτρινες κάρτες της κανονικής περιόδου στα play off και play out της SL2 - Εκτίονται οι ποινές που έχουν επιβληθεί»

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό το τι θα ισχύσει σχετικά με τη μεταφορά κίτρινων καρτών από τους αγώνες της κανονικής περιόδου στους αγώνες για τα play offs, play outs της Super League 2.

Όπως αποφάσισε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, θα εφαρμοστούν οι διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα που εφαρμόζονται και στην Super League 1, οι οποίες λένε πως δεν μεταφέρονται οι κάρτες από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στα play off και play out, όμως μεταφέρονται οι ποινές που έχουν επιβληθεί.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

Συνήλθε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., κατόπιν αιτήματος της Super League 2 – Football League, και αποφάσισε την έγκριση της ερμηνείας διάταξης της προκήρυξης της SL 2 ως ακολούθως.

«… Στα play offs και στα play outs του Πρωταθλήματος της Super League 2, σε ό,τι αφορά τις κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια της κανονικής αγωνιστικής περιόδου, θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα και συγκεκριμένα του άρθρου 7 παρ. 8 ε, οι οποίες εφαρμόζονται και στην Super League 1».

Τι αναφέρει το άρθρο 7 παρ. 8 ε του πειθαρχικού κώδικα:

Στα play-off και play-out του πρωταθλήματος της Super League 1 δεν μεταφέρονται
οι κίτρινες κάρτες των ποδοσφαιριστών που έχουν ληφθεί κατά την διάρκεια της
κανονικής αγωνιστικής περιόδου, αλλά μεταφέρονται και εκτίονται οι ποινές που
έχουν επιβληθεί από συμπλήρωση κίτρινων καρτών. To αυτό μπορεί να ισχύσει σε
κάθε αγώνα κατάταξης στο τέλος των πρωταθλημάτων, εφόσον προβλέπεται στην
οικεία προκήρυξη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή