Δεν πήραν άδεια συμμετοχής στη Super League 2 Εργοτέλης, Hρόδοτος και Απόλλων Λ. – Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Print Friendly, PDF & Email

Η αποχώρηση του Διαγόρα από τη Super League 2 αλλά και οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που μετά την Τρίγλια (Ηρακλής) και την Ξάνθη δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στον Εργοτέλη, τον Ηρόδοτο και τον Απόλλωνα Λάρισας λύνουν το γόρδιο δεσμό της ΕΠΟ με τις ομάδες που διεκδικούν άνοδο στη Super League 2 και απομακρύνουν το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης.

H αποχώρηση του διαγόρα ανεβάζει την Ηλιοπουλη, ενώ σε περίπτωση άλλων αποχωρήσεων σειρά έχουν ο ΠΑΟ Ρουφ και ο Ηρακλής Λάρισας.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ

  1. Έλεγχος δικαιολογητικών για τη χορήγηση ή μη του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α του ν. 2725/99, όπως ισχύει, στις ΠΑΕ  Super League 2.

ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ

ΧΟΡΗΓΕΙ

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

ΧΟΡΗΓΕΙ

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΧΟΡΗΓΕΙ

Θα κληθεί η ΠΑΕ και ο Παπαδημητρίου Δημήτριος για παραβάσεις των άρθρων 77Α παρ.παρ. 8,10, 69 και 69Α Ν.2725/1999 όπως ισχύουν

ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ

ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ

ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙ

 

 

 

Παράλληλα, η Αναγέννηση Καρδίτσας εξασφάλισε μεν το πιστοποιητικό, όμως η ΠΑΕ και ο πρόεδρός της, Δημήτρης Παπαδημητρίου, καλούνται στην ΕΕΑ να δώσουν εξηγήσεις, αναφορικά με πιθανή παραβίαση άρθρων του αθλητικού νόμου. Χωρίς… αστερίσκους πήραν το πιστοποιητικό συμμετοχής η Επισκοπή και ο Απόλλων Πόντου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή