"Δεν υπάρχει κανένας κανονικός εισαγγελέας να τελειώνουμε με τα σιχάματα του ποδοσφαίρου;"

Print Friendly, PDF & Email

Ξέσπασε ο Αλέξης Κούγιας μετά το ΑΕΛ – Πανιώνιος 0-0 μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί” αναφέρθηκε στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκανε λόγο για σιχάματα και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στα παιδιά του Πανιωνίου, γιατί πάλεψαν όπως παλεύουν όλα τα ματς των Play Out, όμως ο λόγος που ζήτησα να μιλήσω είναι ένας και μοναδικός. Αυτή η άρρωστη ατμόσφαιρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλη την εβδομάδα τα προγνωστικά αυτών των σοφών αναλυτών, έδιναν στη νίκη της ΑΕΛ 6,10, στη νίκη του Πανιωνίου 1,50 και στην ισοπαλία 3,50.

Έχω την ΑΕΛ πέντε χρόνια όλο αυτό το διάστημα έχουμε δώσει πάνω από 150 παιχνίδια, μου κάνει εντύπωση πώς είναι δυνατόν αυτό το βρώμικο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που δηλητηριάζει την ατμόσφαιρά του και έχει καταντήσει η κορυφαία κοινωνική εκδήλωση να είναι η εκδήλωση που κυριαρχούν τα σιχάματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποια είναι η ΑΕΛ; Ποια είναι η δική μου ιστορία;

Πρέπει να κάνουμε μια εκστρατεία αυτές οι σκιές που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο και που δίνουν χώρο σε οποιονδήποτε από αυτούς του νταραβερτζήδες που είναι από το 1996 στο ποδόσφαιρο και έχουν κολλήσει σαν βδέλα πάνω στο ποδόσφαιρο και ορισμένοι υπερηφανεύονται που τους έχουν στα γραφεία τους.

Πρέπει επιτέλους να ανέβουν στην Σούπερ Λίγκα καθαρές ομάδες, η ΑΕΛ επί χρόνια διαμαρτύρεται γιατί από την 1η αγωνιστική μας δίνουν φαβορί για τον υποβιβασμό. Κατά την διάρκεια του έτους σε σημαντικά μας παιχνίδια δίνουν προκλητικά προγνωστικά και εμείς συνεχώς δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο και παρ’ όλα αυτά δεν πτοούνται. Κάτι πρέπει να γίνει, δεν βλέπουν το παιχνίδι Βόλος-Λαμία της προηγούμενης αγωνιστικής; Δεν βλέπουν τις δηλώσεις του κ. Πανουργιά; Δεν υπάρχει αθλητικός εισαγγελέας, δεν υπάρχει ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, δεν υπάρχει κανένας κανονικός εισαγγελέας να τελειώνουμε με αυτό; Πρέπει συνεχώς εμείς να γινόμαστε κακοί;».