“Διαιτητική «σφαγή» στο γήπεδο της Βέροιας”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Βέροια εξέδωσε ο Αλμωπός: “Μια κάκιστη διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, στέρησε το θετικό αποτέλεσμα στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας. Σε όλη την διάρκεια της προχθεσινής αναμέτρησης ο κύριος Τάσης και οι βοηθοί του ήταν ιδιαίτερα εχθρικοί απέναντι στην ομάδα μας. Αφού λοιπόν εκνεύρισαν τους ποδοσφαιριστές μας καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης είτε δίνοντας εύκολα φάουλ και κίτρινες κάρτες είτε επιτρέποντας το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της Βέροιας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ποδοσφαιριστές μας, ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα».

Στο 94ο λεπτό ο Σουλιώτης στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας κάνοντας το 1-1. Τότε όμως «Ω του παραδόξου θαύματος» ήρθε ο κύριος Τάσης και «είδε» επιθετικό φάουλ, χωρίς δισταγμό και χωρίς να συζητήσει με τον βοηθό του με ευκολία ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας. Δυστυχώς για αυτόν όμως το βίντεο τον διαψεύδει. Και ενώ λοιπόν τόσο ο διαιτητής όσο και ο βοηθός του είχαν καθαρή εικόνα, άφησαν την φάση να συνεχιστεί και σφύριξαν πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Επειδή στην Ελλάδα η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία ο Αλμωπός εκφράζει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική την έντονη δυσαρέσκεια του αλλά και την οργή του για την διαιτητική «σφαγή» στο γήπεδο της Βέροιας και ζητούμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ισονομία αλλά και την τιμωρία του διαιτητή και των βοηθών του. Αδιάψευστος μάρτυρας μας το παρακάτω βίντεο:

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή