Διαιτητικό: Επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών στα Τρίκαλα

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, επέβαλλε την Τρίτη (23/2) ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στα Τρίκαλα

Η ποινή αφορά οφειλές των Τρικάλων προς τον άλλοτε παίκτη τους, Ζαν Ουάνγκα, τις οποίες θα πρέπει να διευθετήσουν εντός πέντε εργάσιμων ημερών, για να αποφύγουν την ενεργοποίηση της ποινής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις εξής αποφάσεις.

– Επέβαλε την ΠΑΕ Τρίκαλα, ως αθλητική διάδοχο του “ΤΑΠ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ”, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jean WANGA, σε ποσοστό 50% του ποσού των 18.000,00 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 526/2006 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., καθώς και ποσού 300,00 ευρώ, ως δικαστικά έξοδα, ήτοι το 50% του συνολικού ποσού των 18.300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας. Δέχτηκε την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ.

– Ανέβαλε την έκδοση απόφασης σχετικά με την αίτηση του Kwame Pele FRIMPONG, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή κατά της ΠΑΕ Αιγάλεω και διέταξε την επανάληψη της συζήτησης».

Καμία δημοσίευση για προβολή