Διαιτητικό: Αφαίρεση τριών βαθμών σε Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας

Print Friendly, PDF & Email

Την Παρασκευή (18/6), το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ολυμπιακό Βόλου και τη Δόξα Δράμας. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Δράμας είχε δεχθεί την Τετάρτη (18/6) αφαίρεση έξι βαθμών για οφειλές σε παίκτες.

Και οι δύο ΠΑΕ οφείλουν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους για να μην ενεργοποιηθούν οι ποινές.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποίησε σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου την επιβληθείσα με την 69/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αλέξανδρου Μπακουλάτι κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποίησε σε βάρος της Δόξας Δράμας την επιβληθείσα με την 90/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστασίου Κρητικού κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 74/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή