Διαιτητής ακύρωσε γκολ χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο φιλάθλου!

Print Friendly, PDF & Email

“Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στην Αίγυπτο και σε αναμέτρηση της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ένας διαιτητής ακύρωσε, με σημαντική καθυστέρηση, γκολ χρησιμοποιώντας… κινητό τηλέφωνο για να ελέγξει την επίμαχη φάση, κατά τη διάρκεια αγώνα της δεύτερης κατηγορίας στην Αίγυπτο, την Παρασκευή (17/3).

Καθώς το VAR δεν λειτουργεί σε παιχνίδια δεύτερης κατηγορίας, ο διαιτητής Μοχάμεντ Φαρούκ χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο ενός οπαδού κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Σουέζ και Αλ-Νασρ.

Η Αλ-Νασρ πίστευε ότι είχε φτάσει στην ισοφάριση, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι και μετά από πολλά λεπτά στην εξέταση του βίντεο στο τηλέφωνο, ο διαιτητής αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ.

Στη συνέχεια προστέθηκαν δεκαπέντε λεπτά καθυστερήσεων και η Σουέζ κέρδισε το παιχνίδι με 31 . Ο διαιτητής έφυγε από το γήπεδο υπό την προστασία της αστυνομίας, εν μέσω διαμαρτυριών από παίκτες και αξιωματούχους της Αλ-Νασρ, οι οποίοι απείλησαν να κινηθούν νομικά εναντίον του για παραβίαση των κανονισμών.”

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή