Διακοφώτης για την “υπόθεση Ρόουζ”: “Αν υπάρχει γέφυρα και αν έχουν παραβιαστεί οι κανόνες των μεταγραφών πρέπει να εξεταστεί από τη FIFA”

Facebook / Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ
Print Friendly, PDF & Email

 Για το θέμα της μεταγραφής του Ρόουζ από τον Άρη στον ΟΣΦΠ και από εκεί στη Λέγκια, μίλησε ο Παναγιώτης Διακοφώτης που δήλωσε γνώστης της υπόθεσης.

«Η κάρτα μεταβολών είναι οι κινήσεις που κάνει κάθε ποδοσφαιριστής και διατηρείται στην Ομοσπονδία και στην FIFA. Τώρα είναι στην Πολωνία. Εγώ γνωρίζω, αλλά είναι προσωπικά δεδομένα. Οι κινήσεις αυτές εντάσσονται στα προσωπικά δεδομένα του παίκτη. Είμαι πρόεδρος στην επιτροπή ιδιότητας ποδοσφαιριστών», ανέφερε σε δηλώσεις του στο Metrosport.

Και πρόσθεσε: «Όσοι έχουν έννομο συμφέρον μπορούν να απευθυνθούν στην Ομοσπονδία και η νομική υπηρεσία θα απαντήσει αναλόγως. Αυτή η υπόθεση για μένα, προσωπική άποψη εκφράζω, πρέπει να εξεταστεί μόνο στην FIFA και όχι στα δικαστικά όργανα της Ομοσπονδίας. Αν υπάρχει γέφυρα και αν έχουν παραβιαστεί οι κανόνες των μεταγραφών».

Σημείωσε ακόμη ότι: «Δεν βλέπω κάτι το μεμπτό, αν έγινε αυτή η μεταγραφή, Για εμάς σαν Ομοσπονδία μιλάω. Τώρα, αν υπάρχει κάποιο συμφωνητικό που δεν είναι σε γνώση της Ομοσπονδίας και παραβιάζει τους κανονισμούς, θα πρέπει να επιληφθεί η FIFA».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή