Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΚ για Παπασταθόπουλο: “Του προσφέραμε ετήσιο συμβόλαιο ενός εκατ. ευρώ συν μπόνους”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε πως κατέθεσε πρόταση με ετήσιες αποδοχές 1.000.000 ευρώ συν τα μπόνους στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Ωστόσο, η Ενωση διευκρίνισε πως απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον 33χρονο στόπερ την Κυριακή 17/1, καθώς δεν ήταν διατεθειμένη να συμμετάσχει σε «πλειστηριασμό» για την απόκτησή του. Πλέον όλα δείχνουν πως ο Παπασταθόπουλος οδεύει προς τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Σχετικά με τη μεταγραφική υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, η ΠΑΕ ΑΕΚ, με απόλυτη συναίσθηση ως προς το χρέος και την ευθύνη της για τη σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της, διευκρινίζει τα εξής:

Παρά την ξεκάθαρη οικονομική πολιτική της ομάδας μας, λόγω της ιδιαιτερότητας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε την καριέρα του από τη δική μας ομάδα και είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί μόνο με τα χρώματα της ΑΕΚ, ήρθαμε σε επαφή μαζί του και -διαπιστώνοντας ότι διατηρεί την ίδια επιθυμία- του προσφέραμε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ενός εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι η καλύτερη προσφορά, που μπορούμε να κάνουμε.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ζήτησε χρόνο για να εξετάσει τις προτάσεις που είχε στη διάθεσή του, και την περασμένη Κυριακή όταν του ζητήσαμε την οριστική του απάντηση, που δεν μπορούσε ακόμα να μας δώσει, τον ενημερώσαμε ότι αποσύρουμε την προσφορά μας, γιατί δεν είχαμε την πρόθεση να μπούμε σε κανενός είδους πλειστηριασμό.

Από εκείνη τη στιγμή έπαψε να ισχύει το ενδιαφέρον μας για τον ποδοσφαιριστή και διευκρινίσαμε ότι δεν πρόκειται να κινηθούμε για την απόκτηση άλλου αμυντικού»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή