Δήμαρχος Τρικκαίων: “Η στάση της ΕΠΟ είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη”

Print Friendly, PDF & Email

“Συνεχίζονται οι αντεγκλήσεις γύρω από το θέμα της ύπαρξης και λειτουργίας απινιδωτών σε όλα τα γήπεδα.

Μετά τη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, κατά την οποία οι Δήμοι έχουν την ευθύνη και μετά από μια σειρά απαντήσεων και ανταπαντήσεων με την ΚΕΔΕ, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων συζήτησε το θέμα με εισηγήσεις τόσο από την αντιπολίτευση όσο και από την πλειοψηφία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου αλλά και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μιχάλης Λάππας, χαρακτήρισε ανεύθυνη και επικίνδυνη τη στάση της ΕΠΟ περί δημοτικής ευθύνης της εγκατάστασης απινιδωτών στα γήπεδα, δεδομένου ότι τα γήπεδα παραχωρούνται στις ομάδες ευθύνης της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαστεργίου, «Η στάση της ΕΠΟ είναι ανεύθυνη και επικίνδυνη. Είναι ντροπή για έναν φορέα που διαχειρίζεται εκατομμύρια, αντί να καθίσει και να πει υπάρχει ένα ζήτημα να καθίσουμε με τους δήμους να δούμε πώς θα το λύσουμε, πετάξανε την μπάλα στην κερκίδα… Καταρχάς δεν διάβασαν τον κανονισμό διεξαγωγής αγώνων που είναι δικός τους και στον οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα, πως η ευθύνη για τον γιατρό ασθενοφόρο κτλ βαραίνει την ευθύνη της ομάδα της έδρας. Και προφανώς καλό θα είναι να υπάρχει και απινιδωτής, αν και για τα μικρά γήπεδα ειδικά δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Για εμάς είναι απαραίτητη προϋπόθεση». (…)

Πηγή: https://www.trikalanews.gr/

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή