Δημητριάδης: “Δε θέλω να φύγει ο Κλάτενμπεργκ αλλά να δείξει πρόγραμμα – Στη διαιτησία είμαστε Ζιμπάμπουε”!

Print Friendly, PDF & Email

Κατά της αποχώρησης του Φαν’τ Σχιπ και υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ υπό προϋποθέσεις τάχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την Εθνική: Εγώ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να μη συνεχίσω με τον Φαν’τ Σχιπ. Η Εθνική μαζί του βρήκε ένα δρόμο. Βοήθησε όπως και και ο Σκίμπε στο να παρουσιάσουμε ένα νέο πρόσωπο. Καλά θα ήτα να μείνει ο Φαν’τ Σχιπ. Έτσι όπως είναι στημένη η Εθνική με τα νέα παιδιά ας ελπίσουμε ότι η νέα επιλογή θα πατήσει πάνω σε αυτά. Eιναι μια δύσκολη στιγμή γι’ αυτούς που θα επιλέξουν γιατί θα κριθούν. Το αργότερο μέχρι το Φεβρουάριο πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία.

Για την ολιστική μελέτη: Γίνονται ανταλλαγές εγγράφων. Μέχρι τέλη Γενάρη θα έχει τελειώσει. Θα κατατεθεί στο ειρηνοδικείο το καταστατικό και θα εγκριθεί. Αν όλα τα μέρη δουν ότι το όφελος είναι κοινό για όλους θα αρχίσουμε να βλέπουμε ένα φως στο τούνελ. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μαύρο σκοτάδι. Πρέπει να αλλάξουν και κάποια πράγματα στο νόμο που είναι συνηφασμένα με την ολιστική μελέτη. Πρέπει να γίνει ένα ραντεβού με τον υφυπουργό αθλητισμού για να διορθωθούν και κάποια πράγμα που συγκροούονται με το νόμο.

Για διαιτησία και Κλάτενμπεργκ: Δεν ξέρω γιατί Αυγενάκης και Κλάτενμπεργκ έπρεπε να συζητήσουν μεταξύ τους για θέματα της διαιτησίας. Βλέπουμε ότι διαιτητές δεν υπάρχουν στις σχολές που κάνουμε. Οι όμορες ενώσεις ζητούν να τους στείλουμε κάθε εβδομάδα τριάδες. Ο ξένος αρχιδιαιτητής λειτουργεί σαν αερόσακος. Σύντομα θα παίζουν μόνο Έλληνες στο επαγγελματικό πρωτάθλημα. Πιο κάτω δεν ξέρω τι γίνεται. Θα ζητάμε σε λίγο διαιτητές από τα Βαλκάνια. Δεν θέλω να φύγει ο Κλάτενμπεργκ, θέλω να παρουσιάσει πρόγραμμα. Περισσότερο ακούω ότι είναι εκτός Ελλάδας, παρά εδώ. Είναι άφαντος. Εδώ όταν ο διαιτητής πάρει μια λάθος απόφαση, σε αντίθεση με το εξωτερικό, θα τον βρούμε με σπασμένα πόδια όπως ο Τζήλος. Έχουν κάψει το σπίτι του Μπίκα. Είμαστε Ζιμπάμπουε στη διαιτησία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή