Δημητρίου για την “ολιστική μελέτη”: Μπορεί να έχουμε τροποποίηση σε δέκα άρθρα και να ψηφιστούν τα έξι

Print Friendly, PDF & Email

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, μίλησε στη “Δίκη στο Open” και εξέφρασε τη γνώμη του για τις προτςινόμενες αλλαγές της ολιστικής μελέτης, λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η ολιστική μελέτη έχει σωστές ενότητες όπως είναι η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του επαγγελματικών ποδοσφαίρου. Τα τελευταία χρόνια ότι φέρνει η SL1 περνάει, αλλά στο θέμα των προκηρύξεων τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχει η ομοσπονδία.

Μιλάω σε προσωπικό επίπεδο… Πιστεύω ότι πάντα τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχει η διοίκηση. Δεν διαφωνώ με τον έλεγχο της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε τους τακτικούς δικαστές.

Διαφωνώ στο να έχουν οι νέες Ενώσεις από δύο ψήφους και οι υπόλοιπες από μία. Να έχουν όλες οι Ενώσεις που θα δημιουργηθούν από μία ψήφο. Να ψηφίζουν όλα τα ΔΣ των Ενώσεων.

Η διαφωνία μου με την ολιστική μελέτη είναι ότι τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχει η ΕΕ της ΕΠΟ. Όλα τα μέλη της ΕΕ πρέπει να εκλέγονται και να μην υπάρχει εξ οφίτσιο γυναίκα και διαιτητής.

Μπορεί να έχουμε τροποποίηση σε δέκα άρθρα και να ψηφιστούν τα έξι.

Τουλάχιστον και για την επόμενη χρονιά είναι απαραίτητο να μείνει ο Κλάτενμπεργκ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή