Διοίκηση – υπάλληλοι: Το happy end μιας… παρανόησης!

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Happy end είχε η διένεξη των υπαλλήλων της ΕΠΟ με τη διοίκηση αφού στην Ε.Ε. που έγινε την Παρασκευή 6/8 παρουσία εκπροσώπων των εργαζομένων οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύμβαση που θα υπογραφεί θα είναι διετούς διάρκειας και όσον αφορά το θέμα του εφάπαξ, που αποτελούσε αγκάθι στις διαπραγματεύσεις, συμφωνήθηκε ότι όσοι έχουν συμπληρώσει τις προύποθέσεις για λήψη πλήρους σύνταξης θα πρέπει να βγουν σε τρεις μήνες, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα πάρουν εφάπαξ 100%.

Επίσης συμφωνήθηκε ότι όσοι συνταξιοδοτούνται δεν θα έχουν τιμιτικά το βαθμό του προϊσταμένου.

Γύρω στις 21:00 το βράδυ ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΠΟ, που στα μέσα της εβδομάδας με ανακοίνώσή του είχε κατηγορήσει τη διοίκηση για τη στάση της στο θέμα της συλλογικής σύμβασης και είχε απειλήσει με στάση εργασιας και νομικές ενέργειες μέσω ανακοίνωσης, έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στη διοίκηση, στο οποίο έκανε λόγο για «παρανοήσεις κατά τη διαδικασία».

Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής ακούστηκαν διάφορες απόψεις, για το αποτέλεσματων διαπραγματεύσεων και για την ανακοίνωση των υπαλληλων, μεταξύ των οποίων ήταν οι εξής:

Aντωνίου: Στο τέλος θα πιστέψουν οι υπάλληλοι ότι φοβήθηκε η διοίκηση και τα έκανε όλα δεκτά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.  Αστεία πράγματα.

Τζαφέρης: Η ΕΠΟ δεν έχει γραφείο Τύπου να απαντήσει στην ανακοίνωση των υπαλλήλων;

Φύτρας: Και οι δύο επιτροπές δούλεψαν για να βρεθεί αυτή η λύση.

Κάποιοι άλλοι ζητούσαν να βγει ανακοίνωση αποκατάστασης από τους υπαλλήλους.

Όσο για τον πρόεδρο; Φαινόταν να βιάζεται να μπει το θέμα σε ψηφοφορία, να ληφθεί η απόφαση, να κλείσει και να πάψει να τον απασχολεί.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή