Δόξα Δράμας: Έντονο ενδιαφέρον από ξένο επενδυτή - «Μένει να έρθουν στην Ελλάδα για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις»

Print Friendly, PDF & Email

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Δόξα Δράμας όσον αφορά τα διοικητικά, αφού όπως η ίδια η ΠΑΕ ανακοίνωσε, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες η διοίκηση είναι σε επαφές με ξένο επενδυτή, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και να οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους.

H ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το επίσημο ενδιαφέρον για την εξαγορά της ομάδας από ξένο επενδυτή.

Εδώ και δεκαπέντε ημέρες υπάρχει συνεχής επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, και έχει ήδη γίνει και τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Προέδρου και του ξένου επιχειρηματία και του εκπροσώπου του στην Ελλάδα.

Λόγω του Πρωτοκόλλου που αρμόζει σε μία σοβαρή επενδυτική πρόταση, τηρήθηκε η αλληλογραφία με απόλυτη εχεμύθεια, όπως ζητήθηκε από τον επιχειρηματία και τον εκπρόσωπό του κ. Βασίλη Αμανατίδη στην Ελλάδα.

Έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μεταβούν στην Ελλάδα, το συντομότερο δυνατό, ως επίσημοι προσκεκλημένοι της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή