Δόξα Δράμας: “Η παρουσία του Μαλούτα δείχνει πως η ελληνική διαιτησία μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον”

Ο Δημήτρης Μαλούτας/Πηγή: fcdoxadramas.gr
Print Friendly, PDF & Email

Η Δόξα Δράμας μπορεί να ηττήθηκε με 3-0 από τα Τρίκαλα, στο πρώτο της παιχνίδι που έδωσε φέτος για τη SL2, ωστόσο μετά τον αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε δημόσια τον διαιτητή, Δημήτρη Μαλούτα, για την άριστη παρουσία του, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαλούτας (ΕΠΣ Ημαθίας) ανήκει στους πίνακες της SL1 κι όταν πάρει πιστοποίηση για το VAR θα μπορεί να διευθύνει και αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον διαιτητή του αγώνα με τον ΑΟ Τρίκαλα Δημήτρη Μαλούτα για την άριστη παρουσία του στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα των Τρικάλων.

Η παρουσία του και η συμβολή του στην ολοκλήρωση του αγώνα δείχνει πως η ελληνική διαιτησία μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Και φυσικά η σημερινή μας δημόσια αναγνώριση έχει ιδιαίτερη αξία καθώς η ομάδα μας στον συγκεκριμένο αγώνα ηττήθηκε με 3-0 , και δεν έρχεται μετά από κάποιο νικηφόρο αποτέλεσμα!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή