Δύο βουλευτές της ΝΔ για το “μητρώο της ΓΓΑ”: “Είμαι με την πλευρά των σωματείων – Δεν υπάρχουν ομάδες μαϊμού”!

Print Friendly, PDF & Email
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/9 η κλήρωση των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ (Α,Β και Γ κατηγορίας) μαζί την κλήρωση του Κυπέλλου για τη σεζόν 2022\2023
Το παρών έδωσαν ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, οι Βουλευτές Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου, ο πρόεδρος ΕΠΣ Αρκαδίας Γεωργόπουλος Σταύρος και ο προεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Αποστολου Γιαννης. Παρών στην κλήρωση ήταν και ο πρώην αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Στρατος Σιωπηλής.
Για το θέμα του μητρώου της ΓΓΑ ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων τα εξής:

 

Δ. Γιαρένης (πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ): Eμείς ως ένωση έχουμε τα μικρότερα προβλήματα. Μόνο 3 – 4 σωματεία δεν έχουν επικαιροποιήσει την εγγραφή τους στον μητρώο της ΓΓΑ. Δεν μπορούμε να τα αφήσουμε να μην παίξουν. Αν δε βρεθεί λύση θα οδηγηθούμε σε πανελλαδική αναστολή των πρωταθλημάτων. Αστοχία του υφυπουργού να μιλήσει για ομάδες σφραγίδες. Δεν υπάρχουν σε καμία ΕΠΣ. Για να πάρεις άδεια στέλνεις στην περιφέρεια όλα τα χαρτιά. Το τιμωρητικό δεν είσαι στο μητρώο, δε σ’ αφήνω να παίξεις, δεν πρέπει να υπάρχει.

Γ. Βλάχος: Προσπάθησα, έδωσε παρατάσεις ο Αυγενάκης… Υπάρχουν αντεπιχειρήματα. Η δική μου προσέγγιση είναι με την πλευρά των σωματείων και όχι με το υφυπουργείο αθλητισμού. Εύχομαι να βρεθεί λύση.

Β. Οικονόμου: Το ποδόσφαιρο εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να έχει μαϊμού σωματεία ή σωματεία σφραγίδες. Αν δεν έχεις αθλητές και υποδομή δεν συμμετέχεις στο πρωτάθλημα. Όσες ομάδες μετέχουν είναι υπαρκτές. Έπρπεπε να μπει και μια τάξη σ’ αυτή τη χώρα στο αθλητικό οικοδόμημα. Ο Αυγενάκης καλά έκανε κι έφτιαξε το μητρώο σωματείων, εγκάταστάσεων και προπονητών. Πρώτη φορά μπήκε μια τάξη. Είχε μια αυστηρότητα όσον αφορά τα στοιχεία που ζητάει. Θα είματε κοντά σας.

Μ Βορίδης: Ο Αυγενάκης έχει ξεκινήσει μεγάλη προσπάθεια. Θα υπάρχουν και αστοχίες όταν αναδιατάσσεις έναν χώρο. Η αναδιάταξη είναι σε σωστή κατεύθυνση. Σε κάποια πράγματα πρέπει να υπάρξει μια δεύτερη οπτική. Πολλές φορές ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή