Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε οίκο ανοχής στην Ομόνοια – Βρέθηκαν μέσα 26 άτομα!

Print Friendly, PDF & Email

Φαντάζει απίστευτο αλλά πάρα τα έκτακτα μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού, ένας οίκος ανοχής στην περιοχή της Ομόνοιας όχι μόνο συνέχισε τη λειτουργία του, αλλά σε έφοδο της Αστυνομίας βρέθηκαν μέσα 26 άτομα.

Στη θέα των αστυνομικών, οι υπεύθυνοι του οίκου ανοχής επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και σφράγισαν από μέσα την κεντρική είσοδο και τις εσωτερικές πόρτες.

Αυτό βέβαια δεν απέτρεψε τους αστυνομικούς που απέκλεισαν το διώροφο κτήριο και παρουσία εισαγγελέα προχώρησαν σε έφοδο. Εντός του χώρου βρέθηκαν δύο γυναίκες -ως προσωρινά υπεύθυνες να λειτουργούν οίκο ανοχής παραβιάζοντας την επανασφράγισή του, που είχε τεθεί από τον Δήμο Αθηναίων- εννέα γυναίκες ως εργαζόμενες και 15 άνδρες ως πελάτες, παραβιάζοντας άπαντες τις Διατάξεις περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σε όλους τους συλληφθέντες επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ στον εκμισθωτή και ιδιοκτήτη του κτιρίου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και στις προσωρινά υπεύθυνες διοικητικό πρόστιμα 3.000 ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Τέλος, σε βάρος επτά εκ των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α.Τ. Ομονοίας, για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή