Έφυγε από τη ζωή ο συντάκτης διαιτησίας Παναγιώτης Κουτάκος - Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την απώλεια του Τάσου Ππαπαχρήστου, ακόμα ένας αθλητικός συντάκτης έφυγε από τη ζώη. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κουτάκο, που είχε εξειδικευθεί στο ρεπορτάζ της διαιτησίας ποδοσφαίρου και “έχασε τη μάχη” την Τετάρτη 5-08-2020 και

Ο Παναγιώτης Κουτάκος από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 εργάστηκε στο “ΦΙΛΑΘΛΟ” ενω ασχολήθηκε και με το ρεπορτάζ της διαιτησίας, χώρο τον οποίο αγαπούσε καθώς υπήρξε και ο ίδιος διαιτητής.

Από το ρεπορτάζ ο Παναγιώτης μεταπήδησε στην σύνταξη Ύλης και τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στο “Filathlos.gr” και στην Κυριακάτικη εφημερίδα “ΤΟ ΠΑΡΟΝ”.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογενειά του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο του δημοσιογράφου Παναγιώτη Κουτάκου, ο οποίος απεβίωσε χθες, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο Παναγιώτης Κουτάκος γεννήθηκε το 1971 στη Νέα Υόρκη. Αφού ολοκλήρωσε τις λυκειακές του σπουδές, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ως συνεργάτης του Ρ/Σ «ΔΙΑΥΛΟΣ 10» το 1991. Το 1993 πηγαίνει στην εφημερίδα «Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ», όπου ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ από το 1998, εκτελούσε τα καθήκοντα του συντάκτη ύλης. Συμμετείχε σε πολλές αποστολές στο εξωτερικό και παρέμεινε στην εφημερίδα έως τη διακοπή της κυκλοφορίας της, ενώ το τελευταίο διάστημα διετέλεσε αρχισυντάκτης στην ιστοσελίδα “filathlos.gr”. Είχε εργαστεί, επίσης, στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας Πάλης.

Ο Παναγιώτης Κουτάκος υπήρξε ένας δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Ήταν ένας ευγενής συνάδελφος, ο οποίος δεν δημιούργησε ποτέ εντάσεις και αντιπαραθέσεις στο χώρο της εργασίας.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένεια και τους οικείους του και αποχαιρετά τον καλό συνάδελφο, ο οποίος «έφυγε» νωρίς.