“Έφυγε” ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιώργος Κουκουλάκης – Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Print Friendly, PDF & Email

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ο πρώην διενθής διαιτητής, Γιώργος Κουκουλάκης, πατέρας του επίσης διεθνούς διαιτητή και υπεύθυνου εκπαίδευσης στο VAR, Mιχάλη Κουκουλάκη.

Ο αποθανών μετά την “ενεργό δράση” υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηρακλείου και επί χρόνια μέλος της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση των διαιτητών και βοηθών της SL1

“Το σώμα Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών Super League 1 εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Κουκουλάκη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, ο οποίος αποτέλεσε αξιόλογο μέλος της οικογένειας της ελληνικής διαιτησίας.

Σε κάτι τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά…

Αγαπητέ – φίλε Μιχάλη, καλή δύναμη και να ξέρεις ότι όλοι οι διαιτητές σου συμπαραστεκόμαστε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Με εκτίμηση,

Οι Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητών Super League 1”

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας

“Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια της Αιτωλοακαρνάνικης διαιτησίας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον αγαπητό συνάδελφο…
και μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.κ. ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ (VAR Referee Project Leader), την οικογένεια και τους οικείους, για τον αδόκητη απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Ο εκλιπών, διακρίθηκε ως διεθνής διαιτητής και διαιτητής Α’ Εθνικής, ενώ όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση υπήρξε παρατηρητής διαιτησίας αλλά και μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Επίσης, επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ηρακλειώτικης γης που θα τον σκεπάσει…
Καλό Παράδεισο…”

H ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας/ΕΠΟ εκφράζουν τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους για την αδόκητη απώλεια του παλαίμαχου διεθνή διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με πάθος και προσήλωση επί δεκαετίες το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία, ως διεθνής διαιτητής, παρατηρητής και μέλος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο., ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Ήταν μια από τις κορυφαίες και πλέον εμβληματικές μορφές που ανέδειξε η Ελληνική Διαιτησία, και με τις ικανότητες και την ακέραια προσωπικότητά του άφησε πολύτιμη κληρονομιά για την πορεία της στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αιωνία του η μνήμη.

Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη:

“Ο Γιώργος Κουκουλάκης υπηρέτησε με ήθος τον Αθλητισμό και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου,μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ, πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ και με διεθνή παρουσία ως διαιτητής FIFA.Εκφραζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλλά και στην οικογένεια των διαιτητών”.

H ανακοίνωση του ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης:

“Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα συλλυπητήρια και τη βαθεία τους θλίψη για το θάνατο του παλαιού διεθνούς διαιτητού FIFA Γεωργίου Κουκουλάκη επί σειρά ετών Προέδρου του ΣΔΠ Ηρακλείου καθώς και μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Αιωνία του η μνήμη, καλό παράδεισο να έχει και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει”.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Μια εμβληματική προσωπικότητα της ελληνικής διαιτησίας και κατ’ επέκταση του ελληνικού αθλητισμού, ο Γιώργος Κουκουλάκης, που ξεχώρισε για το ήθος και τις αρχές του, δεν είναι πια μαζί μας. Διέγραψε αξιόλογη πορεία στο χώρο του, τόσο ως εν ενεργεία διαιτητής όσο και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αποτελώντας μάλιστα τον πρώτο Κρητικό διαιτητή που χρίστηκε διεθνής με το σήμα της FIFA.

Υπήρξε καθηγητής διαιτησίας, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμά τη μνήμη του και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηρακλείου

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου διαιτητή Γιώργου Κουκουλάκη.

Ενός ανθρώπου με τεράστια προσφορά στην ηρακλειώτικη και κατ’ επέκταση στην ελληνική διαιτησία την οποία υπηρέτησε από πολλές θέσεις. Τόσο εν ενεργεία διαιτητής, όπου μάλιστα ήταν ο πρώτος κρητικός διαιτητής ο οποίος χρίστηκε διεθνής με σήμα FIFA όσο και μετά το τέλος της διαιτητικής του πορείας στα γήπεδα.

Συνέχισε ως καθηγητής διαιτησίας και δίδαξε επί πολλά χρόνια σε νεότερους διαιτητές. Διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, ήταν μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ πολλά χρόνια και πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στην οικογένεια της ηρακλειώτικης διαιτησίας…

Το αντίο του πρώην διαιτητή Μιχάλη Γαρεφαλάκη:

Φίλες και Φίλοι Χριστός Ανέστη Σήμερα Κυριακή του Θωμά η Ηρακλειώτικη, Διαιτησία αλλά και η Ελληνική Πενθεί Για τον ξαφνικό Θάνατο του Συναδέλφου μας, Γιώργου Κουκουλάκη, Διεθνής Διαιτητής της FIFA, πάνω από δέκα χρόνια Διαιτητής στην Α Εθνική, πρόεδρος στον Σδπη, μέλος στην ΚΕΔ/ΕΠΟ, πρόεδρος στην Ε Δ της ΕΠΣΗ, για πολλά χρόνια Παρατηρητής Διαιτησίας Α Εθνική και Καθηγητής Διαιτησίας και κριτής στίβου του ΣΕΓΑΣ.

Δάσκαλε,ήσουν το παράδειγμα για εμάς, τους νεώτερους, βοήθησες πολλούς συναδέλφους και εμένα προσωπικά, πάντα με πατρική στοργή, Αγάπησες την Ελληνική Διαιτησία και έδωσες πολλά, εσύ με τον Γιώργο Κουναλακη,Γιάννη Πετρακη, Σπυρο Κωνιατικη, και με τα υπόλοιπα μέλη του ΣΔΠΗ, την αγορά των γραφείων μας, βάζοντας πρώτος εσύ με τους παραπάνω συναδέλφους ένα σημαντικό ποσό και ακολουθήσαμε και εμείς,. Δάσκαλε μου,την τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν του ΑΓ. Γεωργίου, δηλ πριν τρεις μέρες, μου είπες πρόσεχε να περάσει και αυτό, δυστυχώς έφυγες, κάλο σου Ταξίδι, Αιώνια η μνήμη σου, σε ευχαριστούμε για όλοι σου την προσφορά στον Ελληνικό Αθλητισμό, αλλά και στην κοινωνία μας.

Άφησες μια όμορφη οικογένεια, την Σύζυγο σου Αντα, τα δύο σου παιδιά, τον Μιχάλη Γιατρό και συνεχιστεί της ιστορίας σου, το Στέλιο Δικηγόρο και τα δύο εγγονάκια σου τον Γιωργάκη και την Άντα Τα θερμά μου συλλυπητήρια Δάσκαλε στην οικογένεια σου.

ΚΑΛΌ ΤΑΞΊΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΙΏΝΙΑ Η ΜΝΉΜΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΌΛΑ.

H ανακοίνωση του ΣΔΠ Φθιώτιδας:

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας και σύσσωμη η οικογένεια της Φθιωτικής Διαιτησίας, εκφράζουν στο συνάδελφο Διαιτητή και μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Κουκουλάκη Μιχάλη καθώς και στην υπόλοιπη οικογένεια του, τα θερμά τους συλλυπητήρια για τη ξαφνική απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Γιώργου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής γης που θα τον σκεπάσει.
Καλό Παράδεισο.
Φίλε Μιχάλη , υπομονή και κουράγιο!!

Το αντίο του Νίκου Φιλιππιάδη:

Τα πιο αγνά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κουκουλάκη για τον άδικο και απρόσμενο χαμό του.

Υ.Γ 1 Με τον Γιώργο συνυπήρξαμε στον ίδιο πίνακα διεθνών διαιτητών
Υ.Γ2  Η υποκρισία πολλών συνδέσμων και ενώσεων ξεχειλίζει

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή