Είσοδο των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στα γήπεδα και δύο αλλαγές για τις αναβολές αγώνων λόγω covid-19 θα ζητήσει η Λίγκα

Print Friendly, PDF & Email
Για την Πέμπτη 30/12 στις 13:30 κλείστηκε το ραντεβού της Super League με τον υπουργό υγείας Αθ. Πλεύρη, με θέμα την αλλαγή των μέτρων που ελήφθησαν και προβλέπουν τον περιορισμό της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα. 
Το αίτημα των εκπροσώπων του συνεταιρισμού θα είναι να επιτραπεί η είσοδος των κατόχων διαρκείας, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορούν, ειδικότερα οι ομάδες που έχουν διαθέσει πάνω από 1000 διαρκείας,  να προβούν σε διαχωρισμό και επιλογή των φιλάθλων που θα εισέρχονται στο γήπεδο. 
Το δεύτερο αίτημα που θα τεθεί από την πλευρά του ποδοσφαίρου θα είναι να αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι αγώνες να αναβάλλονται όταν είναι θετικοί στον κορονοϊό δύο τερματοφύλακες και όταν είναι θετικοί έξι ποδοσφαιρστές και ο προπονητής.
Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, αναβολή αγώνα δικαιολογείται όταν τουλάχιστον επτά ποδοσφαιριστές είναι θετικοί στον κορονοϊό.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή