Εκλογές ΕΠΟ: Λήγει την Tρίτη 4/6 η διορία για τις υποψηφιότητες – Ποινικά μητρώα και άλλα 14 έγγραφα ζητά η “εκλογική επιτροπή”

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Την Τρίτη 4 Ιουνίου ολοκληρώνεται η διορία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου και νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που έχουν προγραμματιστεί για τις 22 Ιουλίου.

Η Επιτροπή Ελέγχου Συμμόρφωσης και Διακυβέρνησης της ΕΠΟ υπό την πρώην Αρεοπαγίτη, Δ. Μπιτζούνη, θα λειτουργήσει ως “εκλογική επιτροπή” και έχει ζητήσει από τους υποψήφιους 14 έγγραφα στο πλαίσιο του ελέγχου ακεραιότητας / καταλληλότητας των υποψηφιοτήτων.

Η μη προσκόμιση των εγγράφων μεταξύ των οποίων (ποινικό μητρώο τελευταίου τριμήνου, πιστοποιητικό περί μη άσκησης ποινικής δίωξης, περί μη εκκρεμοδικίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας κ.α.), θεωρείται απόρριψη της υποψηφιότητας.

Ο έλεγχος των εγγράφων θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα και η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει στις 5 Ιουλίου.

Την Κυριακή 2/6 θα ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητα του Μ. Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ καθώ και των προσώπων της παράταξής του που θα είναι υποψήφια για την Εκτελεστική Επιτροπή.

Τη Δευτέρα 3/6 αναμένεται να οριστηκοποιηθούν και να γνωστοποιηθούν οι υποψηφιότητες που θα υποστηριχθούν από την “πλευρά της ΑΕΚ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή