Εκλογές ΕΠΟ: Οι τρεις λόγοι που πίκραναν τον Μελισσανίδη

Print Friendly, PDF & Email

“Η πώληση της ΠΑΕ ΑΕΚ συνέπεσε χρονικά με τις δυσμενείς γι’ αυτήν (την ΑΕΚ) εξελίξεις στο θέμα των εκλογών της ΕΠΟ.

Πολλοί ήταν αυτοί που συνδύασαν το χρόνο ανακοίνωσης της πώλησης με όσα έγιναν με επίκεντρο την ποδοσφαιρική ομοσπονδία, παρότι ήταν γνωστό στην «πιάτσα» ότι ο Μελισσανίδης αναζητούσε εδώ και καιρό τη διάδοχη κατάσταση.

Από το περιβάλλον του τέως ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ προκύπτει ότι τρεις λόγοι του προκάλεσαν πικρία.

Ο πρώτος είναι η σύμπραξη ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, την οποία επ’ ουδενί ανέμενε τουλάχιστον από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη και γι’ αυτό έκανε λόγο για “αχαριστία”.

Ο δεύτερος είναι η συμπεριφορά προέδρων Ενώσεων που, ενώ ανήκαν στο σκληρό πυρήνα της παράταξης της ΑΕΚ, μόλις διαπίστωσαν ότι η δυναμική της υποψηφιότητας Γκαγκάτση δεν μπορεί να ανασχεθεί, ζητούσαν είτε να μην κατέβουν ως υποψήφιοι επικαλούμενοι προσωπικούς λόγους, είτε να βγάλουν ανακοίνωση στήριξης υπέρ του Γκαγκάτση.

Ο τρίτος λόγος είναι το sms από τηλέφωνο στενού του συνεργάτη με το οποίο προαναγγέλονταν η υποψηφιότητα Ντογιάκου. Το sms αυτό διέρρευσε στην άλλη πλευρά και δημοσιοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει εσωτερικό πρόβλημα και αμφιβολίες για το ρόλο ορισμένων…” – Διαβάστε τη συνέχεια του “Aδιάκριτου” του monobala.gr EΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή