Αθλητικός δικαστής: Φίλαθλοι από τα VIP του Καραϊσκάκη φώναζαν προς τον Καρυπίδη “αρκετή υπομονή κάνουμε ρε υπηρέτριες”

Print Friendly, PDF & Email

Στη δημοσιότητα ήρθε το σκεπτικό του αθλητικού δικαστή, ο οποίος τιμώρησε τον Ολυμπιακό με πρόστιμο για όσα συνέβησαν στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον Αρη στο Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή, με το άρθρο 15, 1γ. του Πειθαρχικού Κώδικα για «απρεπή συνθήματα» και τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του αθλητικού δικαστή, που αποκαλύπτει το sdna, διαπιστευμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού από τη θύρα vip στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», επιτέθηκαν φραστικά στον πρόεδρο του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη, αποκαλώντας τον ίδιο και την ομάδα του «υπηρέτριες», μετά το τέλος του πρόσφατου παιχνιδιού των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτές τις εκφράσεις τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ποινή που είναι στην ίδια απόφαση με την οποία επιβλήθηκε τιμωρία και στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το “πέσιμο” στον διαιτητή Σιδηρόπουλο.

Στο σκεπτικό του αθλητικού δικαστή αφέρεται μεταξύ άλλων: Στις 21-2-2021 και ώρα 19.30, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος «SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ», διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με γηπεδούχο την ομάδα της πρώτης από τις δύο διαγωνισθείσες ΠΑΕ. Κατά τη διάρκεια, δε, διεξαγωγής του εν λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, συνέβησαν, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής και την έκθεση που συνέταξε ο παρατηρητής του αγώνα, τα εξής πειθαρχικώς αξιόλογα περιστατικά: 1) Μετά το τέλος του αγώνα δέκα έως δεκαπέντε φίλαθλοι της εγκαλουμένης από τη θύρα V.I.P., πάνω από τη φυσούνα στην είσοδο των αποδυτηρίων, εξύβρισαν αξιωματούχο της αντίπαλης ομάδας καθώς και το διαιτητή του αγώνα και συγκεκριμένα απευθυνόμενοι στον Πρόεδρο της φιλοξενούμενης ομάδας του είπαν: «Μη μιλάς ρε αρχ…, θα σας γαμ…, αρκετή υπομονή κάναμε ρε υπηρέτριες».

Από τους vip του Ολυμπιακού δεν γλύτωσε ούτε ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος: «Ρε πούστ.. εδώ ήρθες να τα κάνεις αυτά, θα σε γαμ…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή