“Ελάχιστα σωματεία θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προϋποθέσεις του Μητρώου”

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

H ΕΠΣ Ηρακλείου με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ ζητά την υποστήριξη της ομοσπονδίας προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερη προθεσμία για την συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων από τα σωματεία για την ένταξη τους στο μητρώο και παράλληλα να επανεξεταστούν οι προϋποθέσεις εγγραφής, καθώς όπως εκτιμά η ΕΠΣ ελάχιστα σωματεία θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο σύνολό τους

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ κ. ΕΥΑΓΕΛΛΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ

ΥΠΟΨΙΝ:
Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ
Ενώσεις όλης της χώρας

Κύριε πρόεδρε

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΗ συνήλθε σε συνεδρίαση την Δευτέρα 25 Μαΐου και μεταξύ των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, ήταν η συζήτηση σχετικά με την εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων. Ένα θέμα που εξ’ αρχής προκάλεσε τον προβληματισμό της Ένωσής μας αλλά και των σωματείων της δύναμής μας, με αρκετά εξ’ αυτών να ζητούν εγγράφως την παρέμβασή μας επί του θέματος. Δεν διαφωνούμε ότι η οργάνωση και η λειτουργία των σωματείων υπό τις περισσότερες εκ των προϋποθέσεων που επιτάσσει το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων είναι απαραίτητα.

Ωστόσο και με την δική σας στήριξη ζητάμε να δοθούν μεγαλύτερη ημερομηνιακή προθεσμία για την υποβολή των εγγράφων και των αιτήσεων των σωματείων, καθώς η καταληκτική προθεσμία της 5ης Ιουνίου δεν επαρκεί. Παράλληλα ζητάμε να επανεξεταστούν οι προϋποθέσεις εγγραφής, καθώς εκτιμούμε ότι ελάχιστα σωματεία θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στο σύνολό τους.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι βιώνουμε γενικά πολύ δύσκολες καταστάσεις, καθώς ως γνωστό οι εργαζόμενοι μας στα γραφεία της Ένωσής μας τελούν υπό αναστολή εργασίας, αφού έχουμε προχωρήσει σε αναστολή των συμβάσεων λόγω κορωνοϊού και υπολειτουργούμε.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή