Ένωση Διαιτητών /ΟΔΠΕ: Νέος γενικός γραμματέας ο Θαλασσινός – Παραίτηση Καραμάνη ζήτησε ο Σπανέας

Print Friendly, PDF & Email

Σε αναδιάρθρωση του ΔΣ προχώρησε η ΟΔΠΕ κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε το Σάββατο 30/7.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, o πρόεδρος, Ηλ. Καραμάνης, ζήτησε την αντικατάσταση του γενικού γραμματέα, Γ. Σπανέα, επειδή, όπως είπε, δεν είναι ικανοποιημένος από τη συνεργασία τους και επειδή θέλει για το υπόλοιπο της θητείας του έναν γραμματέα με τον οποίο θα μπορεί να συνεργαστεί καλύτερα.

O Σπανέας αρνήθηκε να παραιτηθεί και το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία, όπου με ψήφους 8-3 έγινε δεκτή η πρόταση του προέδρου και νέος γενικός γραμματέας ορίστηκε ο Θαλασσινός. Από το ΔΣ απουσίαζαν οι Ράπτης (δεν ήταν παρών) και Τσιμικλής (είχε αποχωρήσει πριν την ψηφοφορία).

Μετά την πλήρωση της θέσης του αναπληρωτή γενικού γραμματέα, ο Σπανέας ζήτησε την παραίτηση του Καραμάνη επειδη, όπως υποστήριξε, η ΟΔΠΕ δεν λειτουργεί σωστά.

Ο Καραμάνης είπε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί μέχρι τις επόμενες εκλογές που είναι να γίνουν το 2024 και ρώτησε τα υπόλοιπα μέλη αν ταυτίζονται με την πρόταση Σπανέα, παίρνοντας αρνητικές απαντήσεις.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης στα γραφεία της ΟΔΠΕ έφτασε εξώδικο του Σπανέα στον Καραμάνη με αφορμή την επιστολή που του έστειλε και έφερε στη δημοσιότητα το SoccerPlus.

Όσον αφορά το θέμα της εγγραφής της Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ ως μέλος της ΕΠΟ ειπώθηκε ότι γίνεται προσπάθεια να συγκεντρωθούν από τους συνδέσμους τα έγγραφα που ζητεί η ΕΠΟ και ότι εντός του Αυγούστου θα κατατεθούν για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή