“Εντολή του πρωθυπουργού να κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και για τα υπόλοιπα σωματεία”

Print Friendly, PDF & Email

Ερωτηθείς ο Υφυπουργός Αθλητισμού για το Καυτανζόγλειο και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο περιθώριο της εκδήλωσης των εγκαινίων του νέου εκθεσιακού χώρου του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης και της μόνιμης έκθεσης «Ολυμπιακοί Αγώνες», δήλωσε τα εξής:

“Είμαστε απολύτως διαθέσιμοι για συζήτηση, μάλιστα και με την κ. Γούλα, την πρόεδρο και με τη Διοίκηση θα έχουμε και αύριο το πρωί μια συνάντηση.
Τα πράγματα είναι απολύτως καθαρά, η διάθεση είναι ανοικτή, η εντολή του Πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρη. Εμείς θέλουμε με όλη τη σημασία της λέξης να είμαστε χρήσιμοι προς την αθλητική και ποδοσφαιρική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και φυσικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Είμαστε στη διάθεσή τους, το εννοούμε με κάθε ειλικρίνεια, για να συνεργαστούμε και να κάνουμε το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ και για τα υπόλοιπα αθλητικά ή και ποδοσφαιρικά σωματεία.
Θα κάνουμε όποια συζήτηση χρειάζεται, δεν έχουμε κάπου διαφωνήσει. Θέλουμε να βοηθήσουμε, το εννοούμε κι όπως είπα είναι εντολή του Πρωθυπουργού, άρα δεν υπάρχει δεύτερη ανάγνωση.
Εδώ είμαστε για να κάνουμε ότι πρέπει, όπως πρέπει. Σωστά, νόμιμα, με διαφάνεια και να αγκαλιαστεί από όλες τις πλευρές, για το καλό του ποδοσφαίρου, του ΠΑΟΚ, της Θεσσαλονίκης, για το καλό της αθλητικής οικογένειας. Διότι, ξέρουμε πολύ καλά ότι, αυτό το πρότζεκτ είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι πολύ σημαντικό και οποιαδήποτε νέα ποδοσφαιρική ή αθλητική εγκατάσταση γίνεται, αναβαθμίζει το ίδιο το άθλημα”.

Είχαν προηγηθεί όσα είχε πει εναντίον του ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μ. Γκαγκάτσης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή