Επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς ο Δημήτρης Τριανταφύλλου

Print Friendly, PDF & Email

Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς επανεξελέγη ο Δημήτρης Τριανταφύλλου, στις εκλογές που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το svouranews.gr στις εκλογές ψήφισαν 26 ενεργά σωματεία και συνδυασμός του Δημήτρη Τριανταφύλλου έλαβε 16 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός υπό τον Ιάκωβο Κοσκοσίδη έλαβε 10 ψήφους.

Μετά την επανεκλογή του Δημήτρη Τριανταφύλλου, στην επίσημη σελίδα της ΕΠΣ Καστοριάς αναρτήθηκε μήνυμα του προέδρου της Ενωσης, το οποίο αναφέρει:

“Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς ευχαριστεί τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και έδωσε υπόσχεση για δουλειά με καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη τετραετία. Η ευθύνη είναι μεγάλη και το στοίχημα όλης της ομάδας των συμβούλων, τακτικών και αναπληρωματικών μελών να εξελιχθούμε και να πετύχουμε περισσότερα αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε όπως μέχρι σήμερα με ισονομία και δικαιοσύνη προς όλους, να παραμείνουμε ενωμένοι ,αλώβητοι και να βάλουμε το κάτι παραπάνω για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας φέρνοντας τα απαιτούμενα αποτελέσματα, βρισκόμενοι μέσα στα γήπεδα και δίπλα στα σωματεία συνεχώς.

Η νίκη δεν είναι δική μας, παρά μόνο νίκη των σωματείων. Μπροστά μας βρίσκεται μια πολύ δύσκολη σεζόν με πρωτόγνωρα και σοβαρά προβλήματα λόγω και της πανδημίας που πρέπει να φέρουμε σε πέρας και επειδή θέλουμε το καλό του τοπικού μας ποδοσφαίρου ψάχνουμε τον τρόπο να προχωρήσουν όλα τα σωματεία με υπερηφάνεια και σεβασμό σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και επίπεδο”.

Καμία δημοσίευση για προβολή