Επεισόδια σε βάρος του Μπέου στο Πανθεσσαλικό – Εισβολή των οπαδών του Άρη στις εξέδρες κατήγγειλε ο Βόλος (videο)

Print Friendly, PDF & Email

Επιεισόδια στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού και προσωρινή διακοπή του αγώνα Βόλος – Άρης λόγω συμπλοκής των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στο 12′.

Στην εξέδρα των επισήμων οπαδοί του Άρη κινήθηκαν κατά του προέδρου του Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ου βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων.

Oι οπαδοί του Άρη βρίσκονταν δίπλα στην εξέδρα των επισήμων και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο πέταλο.

Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων για να σταματήσει τα επεισόδια.

Ο Μπέος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και φέρεται να ζήτησε από τον Καραντώνη την οριστική διακοπή του ματς.

O αγώνας συνεχίστηκε κανονικά μετά από διακοπή περίπου μίας ώρας.

Νωρίτερα ο Βόλος με δύο ανακοινώσεις του κατήγγειλε ανεξέλεγκτη είσοδο οπαδών του Άρη στο στάδιο και ζήτησε την παραίτηση του αρμόδιου της αστυνομίας και ουσιαστικά προανήγγειλε τι θα ακολουθήσει:

Ανακοίνωση πρώτη: “Ως ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ καταγγέλλουμε την έκρυθμη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που εδώ και ώρα έχει δημιουργηθεί έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με την Αστυνομία αδύναμη να παρέμβει και να αποκαταστήσει την τάξη.

Είναι αδιανόητο οι άνθρωποι που έχουν την ευθύνη εφαρμογής των Νόμων να τηρούν τέτοια στάση και να επιτρέπουν να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα για τα οποία ουδεμία ευθύνη φέρουμε. Τονίζουμε ότι από το πρωί σήμερα τα εκδοτήρια του Σταδίου δεν λειτουργούν και από αυτά έχουν εκδοθεί  276 εισιτήρια.

Καλούμε, συνεπώς, τους αρμοδίους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, που τους βαρύνουν αποκλειστικά, και να διασφαλίσουν τη απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, χωρίς ακρότητες και άλλες ανεπιθύμητες καταστάσεις.”

Ανακοίνωση δεύτερη: “Δυστυχώς για τα όσα είχαμε προειδοποιήσει επιβεβαιωθήκαμε. Ομάδες οπαδών από τη Θεσσαλονίκη εκμεταλλευόμενη την ανοχή και την αδράνεια της Αστυνομίας έσπασε τις πόρτες του Σταδίου και εισέβαλαν σε αυτό. Ακολούθησαν σκηνές αίσχους!

Η αντίδραση ήρθε κατόπιν εορτής με τη ρίψη χημικών αδιακρίτως ακόμα κα σε παιδιά, ενώ οι Αρειανοί σπάνε, δέρνουν και απειλούν με την προκλητική αδράνεια της Αστυνομίας. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας οφείλει να υποβάλλει αμέσως την παραίτήσή του!”

Μετά τα επεισόδια εξέδωσε τρίτη ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ήδη έχει εκπληρώσει στο σύνολό τους, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, τις δικές της υποχρεώσεις και νίπτει τας χείρας της για όσα διαδραματίζονται τώρα εκτός γηπέδου

Μετά τις απερίγραπτες και επικίνδυνες καταστάσεις που έχουν προκαλέσει οι οπαδοί του Αρη, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα. ακόμα και τη ζωή. των σοβαρών φιλάθλων, θα πρέπει η διοργανώτρια Αρχή και ο διαιτητής του αγώνα να διακόψουν οριστικά τον αγώνα. Κάθε άλλη απόφαση εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους που οι έχοντες την ευθύνη πρέπει να τους αναλογιστούν.”

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια:

Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα:

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή