Επεισοδιακή παράδοση Μιχαλολιάκου: Υβρεις κατά δημοσιογράφων – Η Ζαρούλια πήγε να τους πατήσει με το αυτοκίνητο

Print Friendly, PDF & Email

Με ύβρεις και προπηλακισμούς αντιμετώπισαν τους δημοσιογράφους η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου και μερικοί κουκουλοφόροι οπαδοί του την ώρα που ο καταδικασμένος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης αποχωρούσε από το σπίτι του για να παραδοθεί στις αρχές.

Συγκεκριμένα, αμετανόητοι και εριστικοί μέχρι τέλους παραμένουν η κόρη, η σύζυγος και οι οπαδοί του Νίκου Μιχαλολιακου. Όταν έφτασαν έξω από τη ΓΑΔΑ επί της Αλεξάνδρας, συνέχισαν να βρίζουν, να χειρονομούν και να απειλούν τους εκπροσώπους του Tύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταδικασμένη Ελένη Ζαρούλια, συνέχισε να οδηγεί το αυτοκίνητο της παρότι «περικυκλώθηκε» από κάμερες και δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η σωματική τους ακεραιότητα.

Οι φωνές και οι ύβρεις που εξαπέλυσαν η Ουρανία Μιχαλολιάκου και άλλοι οπαδοί του ηγέτη της Χρυσής Αυγής, είχαν καταγραφεί και νωρίτερα κατά την αναχώρησή του Νίκου Μιχλολιάκου από το σπίτι του προς την ΓΑΔΑ, για να παραδοθεί.

Νωρίτερα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, προκλητικός και αμετανόητος για ακόμη μία φορά, είχε κάνει λόγο για «βρώμικη Χούντα» σε δηλώσεις του έξω από το σπίτι του στην Πεύκη μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, με την οποία όλο το διευθυντήριο του νεοναζιστικού μορφώματος οδηγείται στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βγαίνοντας από το σπίτι του προχώρησε στις εξής δηλώσεις:

«Χαρές και πλούτη να χαθούν και τα βασίλεια κι όλα, δεν είναι τίποτε εάν στη γη μένει η ψυχή ολόρθη. Η ψυχή μου είναι ολόρθη. Είμαι υπερήφανος που με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου. Κάποτε, κάποιοι θα ντρέπονται για αυτή την απόφαση. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και από τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ενάντια σε μία βρώμικη Χούντα που υπάρχει στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, στην πολιτική ζωή της χώρας και τη δικαιοσύνη».

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή