Επικοινώνησε με τον Εμμανουηλίδη ο Καρυπίδης – Εξαλλοι στον Παναθηναϊκό: “Δεν έχει ζητήσει μία συγγνώμη”

Print Friendly, PDF & Email

Σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ήρθε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του Αρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης επικοινώνησε με τον Εμμανουηλίδη ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι διαπιστευμένοι του Αρη, που βρίσκονταν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” εξύβρισαν τη μητέρα του νεαρού ποδοσφαιριστή, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Από τον Αρη ισχυρίζονται, ότι ο Εμμανουηλίδης είπε στον Θόδωρο Καρυπίδη πως ποτέ δεν άκουσε ύβρεις εις βάρος της μητέρας του, με τον διοικητικό ηγέτη των “κίτρινων” να εκφράζει τη συμπαράστασή του στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ωστόσο είναι έξαλλοι με τη στάση του Καρυπίδη, τονίζοντας μάλιστα πως επικοινώνησε με τον Εμμανουηλίδη χωρίς να έχει πάρει την άδεια της “πράσινης” ΠΑΕ. Το “τριφύλλι” έχει ήδη καταγγείλει ρατσιστική επίθεση του ισχυρού άνδρα του Αρη στον Λάζλο Μπόλονι στο ημίχρονο του ντέρμπι, αλλά και τις ύβρεις των διαπιστευμένων των “κίτρινων” προς τον Σωκράτη Διούδη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι “πράσινοι” «Τεις ημέρες μετά ακόμα δεν έχει ζητήσει έστω μια συγγνώμη από τον Παναθηναϊκό και τον προπονητή για τη συμπεριφορά του. Ας γνωρίζει ότι η Δικαιοσύνη έχει ήδη επιληφθεί του θέματος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή