Επίσκεψη Καραπαπά και συνοδών στο κτίριο του VAR και στα γραφεία της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

“Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, από απόλυτα επιβεβαιωμένες πηγές, το μεσημέρι της Παρασκευής, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του VAR.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την επίσκεψη αυτή πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, συνοδευόμενος από πέντε ή έξι άλλους άνδρες.

Επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε με στόχο τον εντοπισμό αξιωματούχων της υπηρεσίας.

Επίσκεψη που, όπως λέγεται, έγινε αργότερα και στα γραφεία της ΚΕΔ προκειμένου να εντοπιστεί ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ. Δεν είναι γνωστό, βέβαια, τι ακριβώς ήθελαν να του μεταφέρουν. Το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς και η συνοδεία του ήθελαν να εκφράσουν τα παράπονά τους στον επικεφαλής της ΚΕΔ με αφορμή τους ορισμούς των διαιτητών της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ. Παράπονα που εκφράστηκαν και θεσμικά με την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ιδιότητα (και) του προέδρου της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ και στην ΚΕΔ.

Η επίσκεψη καρπούς δεν απέφερε, καθώς Παρασκευή μεσημέρι τα γραφεία όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του VAR είναι συνήθως άδεια – όπως και σήμερα – ενώ και ο ίδιος ο Στιβ Μπένετ βρίσκεται εκτός Ελλάδας.” (…)

Διαβάστε ακόμα:

Καραπαπάς σε Μπαλτάκο: “Να αποφεύγονται οι γελοιότητες – Η ΚΕΔ κάνει ότι μπορεί για να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή