Επιστολή 42 πρώην ποδοσφαιριστών στον Μπαλτάκο: “Η ΕΠΟ ηθική αυτουργός όσων νοσηρών συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο”

Ο δικηγόρος Γ. Παναγόπουλος
Print Friendly, PDF & Email
Επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκο, έστειλαν, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, Γ. Παναγόπουλου, 42 πρώην ποδοσφαιριστές, που διαμαρτύρονται για την αύξηση των παραβόλων, που απαιτούνται για προσφυγή στα όργανα της ομοσπονδίας σε όσους παίκτες διεκδικούν “παλιές οφειλές”, αλλά και για το γεγονός ότι αποφασίστηκε τις υποθέσεις αυτές να τις δικάζει τριμελές όργανο, όπου σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ ο τακτικός δικαστής είναι μειοψηφία και την πλειοψηφία έχουν δικηγόροι.
Στην επιστολή του οι ποδοσφαιριστές κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων για “πισώπλατη μαχαιριά” της ΕΠΟ και για πονηρή τροποποίηση των κατονισμών από τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, που είναι “πραγγελιοδόχος των ΠΑΕ”.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:
ΠΡΟΣ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΗΣ ΕΠΟ
κ.Παναγιωτη ΜΠΑΛΤΑΚΟ
      Α Ι Τ Η Σ Η
1.Της Κοινωφελούς Ένωσης Προσώπων με την επωνυμία”ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΚΕΠ” που εδρεύει στην Αθήνα κι εκπροσωπείται νόμιμα,
2.Του Γεωργίου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, Δικηγόρου Αθηνών,ως νομικού συμβούλου της ΚΕΠ και πληρεξουσίου δικηγόρου των ποδοσφαιριστών-μελων της,
3.Του Vedran MURATOVIC, 
4.Του Ronaldo GUIARO,
5.Του Κωνσταντίνου ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗ, 
6.Του Κωνσταντίνου ΚΩΤΤΗ, 
7.Του Βασιλείου ΜΠΛΕΤΣΑ, 
8.Του Ευστρατίου ΓΚΑΡΟΖΗ, 
9.Του Μάρκου ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ,
10.Του Δημητρίου ΜΠΙΛΙΛΗ, 
11.Του Vlatko GOSEV, 
12.Του Georgi SHEYTANOV, 
13.Του Victoras JACOB, 
14.Του Bogdan MARA, 
15.Του Miguel GARCIA, 
16.Του Silva SOARES, 
17.Του Νικολάου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, 
18.Του Ευθυμίου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, 
19.Του Αθανασίου ΜΠΕΚΙΟΥ, 
20.Του Σερτζιαν ΤΣΕΡΟΒΙΤΣ, 
21.Του Sofian SIDIALI, 
22.Του Φιλίππου ΣΕΛΚΟΥ, 
23.Του Γεωργίου ΣΟΥΛΟΓΑΝΗ, 
24.Του Δημητρίου ΓΕΛΑΔΑΡΗ, 
25.Του Πιέρ ΚΑΛΑΓΚΑΝΗ, 
26.Του Θεόδωρου ΠΑΚΑΛΤΣΗ, 
27.Του Ιωάννη ΧΛΩΡΟΥ,
28.Του Αναστασίου ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,
29.Του Νικολάου ΓΑΛΑ,
30.Του Χρήστου ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ,
31.Του Παντελή ΚΑΦΕ,
32.Του Julio MOZZO,
33.Του Θεόδωρου ΓΚΙΤΚΟΥ,
34.Του Κωνσταντίνου ΜΠΑΝΤΑ,
35.Του Φωτίου ΓΚΟΥΖΙΩΤΗ,
36.Του Θωμά ΤΣΙΤΑ,
37.Του Ευσταθίου ΡΟΚΑ,
38.Του Αθανασίου ΠΙΝΔΩΝΗ,
39.Του Γεωργίου ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ,
40.Του Φωτίου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,
41.Του Μιλτιάδη ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ,
42.Του Αντρέα ΧΟΥΣΑ,
43.Του Vance SIKOV,
44.Του Δημητρίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, 
Όλων πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, μελών της ΚΕΠ, κατοίκων για τις επιδόσεις, Φαβιέρου 47,Αθήνα
             Κ Α Τ Α
Της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που τροποποίησε τον πίνακα παραβολων, όπως μας κοινοποιήθηκε το πρώτον την 5.5.2022
Κύριε Πρόεδρε, 
Με την παρούσα αίτηση μας απευθυνόμαστε  προσωπικά σε σας, για να σας ζητήσουμε την μεταρρύθμιση της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με την οποία  επιβλήθηκε στο ΔΔΠ η de facto εφαρμογή της από την έναρξη της θητείας της παρούσας σύνθεσης αλλά μόλις την 5.5.2022 μας κοινοποιηθηκε επίσημα από τις οικονομικές υπηρεσίες της ΕΠΟ ο νέος πίνακας παραβολων που τροποποίησε μερικώς το ύψος των παραβολων που αφορούν το ΔΔΠ.

Συγκεκριμένα:

Μετά την συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ την Τρίτη 5.10.2021 ,η γραμματέας του κ.Σοφια ΠΡΙΦΤΗ ενημέρωσε τον νομικό σύμβουλο μας κ.Γεωργιο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, οτι πλέον τα παράβολα για αιτήσεις επιβολής κι ενεργοποίησης ποινών ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΘΗΚΑΝ κι ανέρχονται σε 350€ για Ποδοσφαιριστες της Super League 2 και 500€ για Ποδοσφαιριστες της Super League 1, ενώ πρέπει να προσκομίζεται από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους και γραμμάτιο προεισπραξης ΔΣΑ, όσον αφορά υποθέσεις χρεών προ  της τελευταίας διετίας που εισάγονται ενώπιον της τριμελούς σύνθεσης.
ΕΠΕΙΔΗ κατά διαβολική σύμπτωση αυτή η ενημέρωση έγινε την ίδια ημέρα που ένας πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής,ο Νικόλαος ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, σύμφωνα και με την  ιατροδικαστική εκτίμηση, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, προφανώς λόγω συσσωρευμένων οικονομικών προβλημάτων, μεταξύ των οποίων και η ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΗ απόφαση κατά της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΡΗΣ που δεν μπορούσε να προχωρήσει λόγω της αδυναμίας καταβολής του παραβολου των 250€, παρότι ήταν δεδομένη η δικαίωση του , βάσει του νομολογιακου δεδομένου των συμπαικτών του ΚΟΝΤΟΒΑ και ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΥ!
(Τελικά όπως γνωρίζετε, οι κληρονόμοι του για να προσφύγουν στο ΔΔΠ αναγκάσθηκαν να καταβάλλουν το νέο αυξημένο παράβολο των 500€,το οποίο μάλιστα μετά την απορριπτική απόφαση του ΔΔΠ  κατέπεσε υπέρ της ΕΠΟ!)
ΕΠΕΙΔΗ αυτή η ακατανόητη απόφαση της ΕΠΟ αποτελεσε πισώπλατη μαχαιριά σε εκατοντάδες Ποδοσφαιριστες που σκόπευαν να αξιοποιήσουν την μέχρι τώρα νομολογία του ΔΔΠ και να προσφύγουν ενώπιον του διεκδικώντας την εκτέλεση των αποφάσεων τους.
ΕΠΕΙΔΗ η εκ νέου υπέρμετρη αύξηση των παραβολων ουσιαστικά, εμμέσως πλην σαφώς, ΩΘΕΙ ΤΟ ΔΔΠ ΣΕ ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΙΑ, καθώς η ΕΠΟ κατά παράβαση του Συντάγματος,της ΕΣΔΑ και των κανονισμών της FIFA , στερεί τους Έλληνες Ποδοσφαιριστές από το δικαίωμα πρόσβασης σε μία δίκαιη δίκη κι από το δικαίωμα παροχής έννομης προστασίας.
ΕΠΕΙΔΗ δυστυχώς κάτω από την μύτη των Αρεοπαγιτων το καλοκαίρι, κατόπιν πονηρής εισήγησης της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ, τροποποιήθηκε δόλια ο Δικονομικος Κανονισμός Λειτουργίας του ΔΔΠ και το αντίστοιχο άρθρο του ΚΙΜΠ , ώστε να διαχωρισθει η αρμοδιότητα του ΔΔΠ επί των αιτήσεων επιβολής κι ενεργοποίησης ποινών κατανέμοντας αυτές που αφορούν χρέη της τελευταίας διετίας στην μονομελή σύνθεση του ΔΔΠ και αυτές που αφορούν χρέη παλαιότερων περιόδων στην τριμελή σύνθεση του ΔΔΠ!
ΕΠΕΙΔΗ αυτή η εκ του πονηρού τροποποίηση, όπως πλέον αποδείχθηκε, αποσκοπούσε στο “φρενάρισμα” των προσφυγών για παλιά χρέη, αφενός μεν ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΔΠ, καθώς ο Αρεοπαγίτης Πρόεδρος ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, λόγω της έντεχνης πλαισιωσης του με δύο δικηγόρους-διαιτητες (ανεξάρτητα από το ότι ο ένας προέρχεται από τον ΠΣΑΠ), αφετέρου δε δια του διαχωρισμού των υποθέσεων με βάση το απίθανο κριτήριο της παλαιότητας των χρεών και της υπαγωγής της εκτέλεσης των παλαιών διαιτητικών αποφάσεων στην τριμελή σύνθεση ,η οποία όμως συνεπάγεται ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΙ ΕΝΣΗΜΩΝ ΤΟΥ ΔΣΑ!
ΕΠΕΙΔΗ δηλαδή για να διεκδικήσει πλέον κάποιος Ποδοσφαιριστης την εκτέλεση των αποφάσεων του από το ΔΔΠ για ΤΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΧΡΕΗ προ της περιόδου 2020-2021,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ 700€(350€+350€) ή 1.000€(500€+500€) ανάλογα την κατηγορία της ΠΑΕ, συν φυσικά την δικηγορική προεισπραξη κι αμοιβή, ενώ αντίθετα ο συνάδελφος του που έχει λαμβάνειν τα ευτελή ποσά των δύο τελευταίων περιόδων ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΈΝΑΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΈΞΟΔΑ!
ΕΠΕΙΔΗ με αυτή την παράλογη απόφαση κάθε Ποδοσφαιριστης υποχρεώνεται να καταβάλλει κατά πολύ υψηλότερα παράβολα για την εκτέλεση των αποφάσεων του παρά για την έκδοση των αποφάσεων της ΠΕΕΟΔ!
ΕΠΕΙΔΗ πραγματικά πρόκειται για τραγελαφικά εφευρήματα της παραγγελιοδοχου των ΠΑΕ Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ που νομίζει οτι με αυτό τον τρόπο  θα ποδηγετησει τους Ανώτατους Δικαστές της νέας Σύνθεσης και θα εξαυλωσει την Νομολογία περί Αθλητικής Διαδοχής.
ΕΠΕΙΔΗ δυστυχώς οι ΑΠΕΛΘΟΝΤΕΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΟΛΙΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ενώ δεν φρόντισαν να εισηγηθούν ούτε μία ευμενή τροποποίηση.
ΕΠΕΙΔΗ εξ ίσου απογοητευτικός υπήρξε και ο απελθων πρόεδρος της ΕΠΟ κ. ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ που ξέχασε οτι υπήρξε συνάδελφος μας και φυσικά επέτρεψε την ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ των κανονισμών.
ΕΠΕΙΔΗ παραβιάζεται προκλητικά η Αρχή της Ίσης Μεταχείρισης, καθώς άλλης (δυσμενούς) αντιμετώπισης ήδη τυγχάνουν οι ποδοσφαιριστές που επί χρόνια αγωνίζονται για την είσπραξη των επιδικασθεντων δεδουλευμένων τους με τους ποδοσφαιριστές που δικαιώθηκαν πρόσφατα.
ΕΠΕΙΔΗ, όπως γνωρίζετε, εκατοντάδες Ποδοσφαιριστες από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο προσφεύγουν στα όργανα της FIFA,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!
ΕΠΕΙΔΗ ως έμπειρος και καταξιωμένος δικηγόρος έχετε στην μακρά καριέρα σας παρασταθεί και σε άλλα διοικητικά και δικαιοδοτικά όργανα, όπως το ΑΣΕΑΔ,στα οποία το παράβολο παραμένει εδώ και 20 χρόνια σταθερά φθηνό.(μόλις 30€!)
ΕΠΕΙΔΗ εμείς και τα μέλη μας δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις νέων κακών αλλά είναι βέβαιο οτι όσο η ΕΠΟ καλλιεργεί κι ευνοεί κατά των ποδοσφαιριστών φαινόμενα κακοδικιών κι αρνησιδικιων,και ΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΙΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ!!!
ΕΠΕΙΔΗ η ΕΠΟ μέσα από τις καταγγελλόμενες τακτικές της αποδεικνύεται οτι είναι η ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ όσων νοσηρων συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο,ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ που πάντα ως θύμα τους έχουν τον Έλληνα Ποδοσφαιριστή!
ΕΠΕΙΔΗ όλοι οι αιτούντες έχουμε άμεσο έννομο συμφέρον  να καταγγειλουμε αυτή την καταδολιευτικη πρακτική και να ζητήσουμε την επαναφορά στην προτερα κατάσταση με την εξίσωση όλων των υποθέσεων των ποδοσφαιριστών που δικάζονται ενώπιον του ΔΔΠ, καθώς αδυνατούμε να καταβάλλουμε για πολλοστή φορά νέα παράβολα για τις ίδιες χρονιζουσες, με υπαιτιότητα της ΕΠΟ, υποθέσεις μας,
ΕΠΕΙΔΗ οι 37ος,38ος,39ος,40ος,41ος και 42ος εξ ημών ναι μεν έχουμε ήδη δικαιωθεί από την προηγούμενη σύνθεση του ΔΔΠ που έκανε δεκτές τις αιτήσεις μας για επιβολή ποινών κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ,πλην όμως απαιτείται και νέα αίτηση για ενεργοποίηση των ποινών μετά τον επαναπροβιβασμο της ΠΑΕ,η οποία όμως σύμφωνα με την νέα διαδικασία κοστίζει τα υπερδιπλάσια έξοδα!
ΕΠΕΙΔΗ ο 29ος εξ ημών είχα υποβάλλει αίτηση κατά της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ,oμως λόγω οικονομικής δυσπραγίας αδυνατούσα να καταβάλλω ακόμα και το παλιό χαμηλό παράβολο (γιατί τότε η ΠΑΕ ήταν στην sl2),με αποτέλεσμα να απορριφθεί η αίτηση μου και τώρα που θέλω να επανέλθω,να υποχρεώνομαι να καταθέσω υπερδιπλάσιο παράβολο για να εκτελέσω την απόφαση μου.
ΕΠΕΙΔΗ οι 7ος,8ος,9ος,10ος,11ος,12ος και 44ος είχαμε ήδη υποβάλλει από το καλοκαίρι αιτήσεις επιβολής κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ, όμως πέσαμε πάνω στην αλλαγή του κανονισμού κι αναγκασθηκαμε να υποβάλλουμε παραιτήσεις από τα δικόγραφα μας.
ΕΠΕΙΔΗ κι όλοι οι υπόλοιποι, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι μας, λόγω της οικονομικής αδυναμίας μας, αναστείλαμε την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων μας με αποτέλεσμα για πολλοστή φορά να παρεμποδιζομαστε στην εκτέλεση των αποφάσεων μας για την είσπραξη των επιδικασθεντων δεδουλευμένων μας!
ΕΠΕΙΔΗ η εξώδικη δήλωση μας και οι αιτήσεις μας έμειναν αναπάντητες, παρότι η κ. ΠΡΙΦΤΗ μας διαβεβαιωνε από τον Νοέμβριο οτι το Λογιστήριο της ΕΠΟ σύντομα θα μας έστελνε τον επικαιροποιημενο πίνακα.
ΕΠΕΙΔΗ ακόμα και το ΔΔΠ, καθ’ομολογιαν του Προέδρου του κ. ΑΥΓΕΡΗ  μετά τις διαμαρτυρίες του πληρεξουσίου δικηγόρου μας, δίκαζε τις φετινές υποθέσεις βάσει του παλιού πίνακα παραβολων του 2017!
ΕΠΕΙΔΗ   μόλις την Πέμπτη 5.5.2022 ο υπάλληλος του Λογιστηρίου της ΕΠΟ κ.Ζαχαριας ΤΣΙΓΚΑΚΟΣ κοινοποίησε στον πληρεξούσιο μας τον νέο πίνακα επ’ευκαιρια αιτήματος συμψηφισμού παραβολων.
ΕΠΕΙΔΗ δυστυχώς, παρότι υποβάλλαμε άμεσα ενώπιον του ΔΔΠ σχετική προσφυγή
ακύρωσης ή μεταρρύθμισης της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο Πρόεδρος κ. ΑΥΓΕΡΗΣ μας ενημέρωσε δια της γραμματείας οτι θα διατάξει αρχειοθέτηση της προσφυγής μας,αν δεν καταβάλλουμε το αντίστοιχο υψηλότατο παράβολο.
ΕΠΕΙΔΗ θεωρούμε ως αναχρονιστική και σε κάθε περίπτωση αντικείμενη στο Σύνταγμα και στην ΕΣΔΑ, την υπάρχουσα διαδικασία προκαταβολής του παραβολου και των τελών κατά τον χρόνο υποβολής των προσφυγών, όσον αφορά την εκτέλεση των αποφάσεων της ΠΕΕΟΔ ενώπιον του ΔΔΠ, η ΚΕΠ θέτει στην διάθεση σας σχετική πρόταση για δωρεάν πρόσβαση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην διαδικασία ποδοσφαιρικής εκτέλεσης των διαιτητικών αποφάσεων με ταυτόχρονη οικονομική κάλυψη των εξόδων διαιτησίας,μέσω ποσοστιαίας παρακράτησης τους από την ΕΠΟ κατά την εξόφληση των ποδοσφαιριστών από τις ΠΑΕ, σύμφωνα με συγκεκριμένη διάταξη του διατακτικου κάθε σχετικής απόφασης του ΔΔΠ.
ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
            ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ
1.Να εισηγηθείτε στην Εκτελεστική Επιτροπή την μεταρρύθμιση της απόφασης της ,επαναφέροντας τα παράβολα στα προηγούμενα ποσά με εξίσωση όλων των υποθέσεων αιτήσεων επιβολής ποινών,
2.Να εισηγηθείτε την επανατροποποιηση του ΚΙΜΠ και του ΔΚΛ/ΔΔΠ, ώστε να μεταρρυθμισθουν οι σχετικές διατάξεις αυτών των κανονισμών και να επανέλθει η προτερα κατάσταση, τόσο ως προς την ενιαία σύνθεση, όσο και ως προς το ενιαίο παράβολο.
             ΑΘΗΝΑ 17.6.2022
Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΜ ΔΣΑ 14162,
ΦΑΒΙΕΡΟΥ 47, ΑΘΗΝΑ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή