Επιτέθηκαν σε παίκτη του Πανιωνίου επειδή φορούσε φανέλα της ομάδας!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πανιώνιος με ανακοίνωσή του καταγγέλλει ότι ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τριάντης δέχθηκε επίθεση από αγνώστους επειδή φορούσε φανέλα της ομάδας! Καταδικάζει το συμβάν και ο ΠΣΑΠ που κάνει λόγo για φασίστες.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για το συμβάν:

Πανιώνιος ΓΣ Σμύρνης Ποδόσφαιρο / Panionios Football

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ καταγγέλλει την άνανδρη και αήθη επίθεση που δέχτηκε από άγνωστους, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τριάντης. Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής και έχοντας ολοκληρώσει τις εργομετρικες εξετάσεις, ο Χρήστος Τριάντης κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του προς το στάδιο της Νέας Σμύρνης για να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια, μόλις αντιλήφθηκαν ότι φέρει μπλούζα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ακινητοποίησαν το όχημα του και του επιτέθηκαν, με σκοπό να του την αφαιρέσουν. Η άνανδρη αυτή επίθεση από 5-6 άτομα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή μας.

Τόσο ο παίκτης, όσο και ο Σύλλογος θα κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ευελπιστούμε στην αρωγή των υπευθύνων, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους.

Η βία δεν έχει χώρο, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε σε κανέναν τομέα της κοινωνίας μας και είναι καταδικαστέα απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

ΠΣΑΠ 1976 – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών

Περαστικά στον Χρήστο που σήμερα χτυπήθηκε από φασίστες, γιατί μόνο τους φασίστες ενοχλεί το διαφορετικό. Πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβετε καλά. Δεν έχετε θέση στο ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και στην κοινωνία που οραματιζόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή