Επίθεση με βιτριόλι: Στο φως νέα μηνύματα της Ιωάννας με την 35χρονη και τον 40χρονο

Print Friendly, PDF & Email

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέοι διάλογοι της 35χρονης και της Ιωάννας και τον 40χρονο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, η 35χρονη επανερχόταν συνεχώς στο θέμα, προσπαθώντας να διαλευκάνει αν υπήρχε ή όχι σχέση της Ιωάννας με τον εν λόγω άνδρα.

Στις 5 Ιανουαρίου 2019, ακολούθησε ο εξής διάλογος της Ιωάννας με την 35χρονη:

Ιωάννα: Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά κοριτσάκι.

Κατηγορούμενη: Όλα καλά με το γνωστό θέμα; Είχαμε τίποτα;

Ιωάννα: Όχι τίποτα αφού ξέρει πως μιλάμε εμείς.

Κατηγορούμενη: Είπα μήπως… οκ κοριτσάκι φιλιά!

Στις 28 Ιανουαρίου 2019, η κατηγορούμενη επικοινωνεί ξανά με την Ιωάννα και της γράφει: «Έλα κοριτσάκι καλημέρα! Είσαι καλά;» και η Ιωάννα της απαντά: «Ναι κοριτσάκι μου, μια χαρά! Εσύ; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά τα πράγματα με τον άλλο». «Καλά κι εγώ ρε Ιωάννα, έτσι λέω. Για να δούμε… Σε ξαναενόχλησε;» την ξαναρωτά και η Ιωάννα απαντά: «όχι, όχι θα στο έλεγα αν ήταν». «Εντάξει ξέρεις πώς σε ρωτάω. Σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ» της λέει η 35χρονη και η Ιωάννα απαντά «μακάρι να πάνε όλα καλά».

Πριν από αυτούς του διαλόγους της Ιωάννας με την κατηγορούμενη, στις 26 Νοεμβρίου 2018 η 34χρονη συνομίλησε στο messenger με τον 40χρονο. «Καλημέρα. Καλή εβδομάδα» της έγραψε ο 40χρονος και η Ιωάννα αμέσως του λέει «το είδες ότι σε διέγραψα». «Όχι αλλά ΟΚ. Τι έκανα και με διέγραψες» τη ρωτά και η Ιωάννα του απαντά «κάποια ανησυχεί για σένα…» και εκείνος λέει «το λόγο της διαγραφής δεν έπιασα».

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή