Επιτροπή Δεοντολογίας: Αλάνθαστο έβγαλε ο Παπαδάκος τον Σπάθα στο Αστέρας - Ολυμπιακός

Print Friendly, PDF & Email

Με την κατάθεση του πρώην μέλους της ΚΕΔ, Σπύρου Παπαδάκου, συνεχίστηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας η δίκη της επονομαζόμενης “Συμμορίας”, η οποία φιλοξενείται στο Εφετείο Αθηνών.

Ο Παπαδάκος ρωτήθηκε για το περιβόητο ματς Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός, τον Νοέμβριο του 2014, που είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών για τη στάση του διαιτητή Ηλία Σπάθα.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα, που έληξε 0-0, ο πρώην διεθνής διαιτητής είναι κατηγορούμενος ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας. Ο Παπαδάκος υποστήριξε πως είχε δει τον αγώνα ως θεατής και ότι ο Σπάθας δεν αδίκησε καμία ομάδα και ότι όποια λάθη έγιναν δεν έγιναν σκόπιμα.

«Για ένα λάθος σε 90 λεπτά να πει ότι είναι στημένος» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Τα λάθη που γίνονται στο εξωτερικό, αν γίνουν στην Ελλάδα θα έχουμε νεκρούς. Φανταστείτε να γινόταν στην Ελλάδα, το χέρι του Μαραντόνα…».

Όσο για τον Χιου Ντάλας που είχε πει ότι ο Σπάθας έκανε λάθη στον επίμαχο αγώνα της Τρίπολης, είπε: «Τα σχόλια του Ντάλας τα διάβασα στις εφημερίδες. Αμφισβητώ ότι έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση για τα λάθη του Σπάθα, αν την έκανε όμως, ποιος τον εμπόδισε να τον τιμωρήσει και γιατί στη συνέχεια τον όριζε;»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή