Επιτροπή Διοργανώσεων ΕΠΟ: “Να μην προκύψει οικονομική ζημία στην ομοσπονδία από τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό”

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, η οποία, μεταξύ άλλων, ασχολείται με τη διοργάνωση του Κυπέλλου, συζητήθηκε προ ημερών η πρόθεση του προέδρου της ομοσπονδίας, να διεξαχθεί ο φετινός τελικός Κυπέλλου στο εξωτερικό.

Με βάση τα ζευγάρια των ημιτελικών (Λαμία – ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – ΟΣΦΠ) και όσα προβλέπονται στην οικεία προκήρυξη, αν ο τελικός γίνει σε γήπεδο εντός της επικράτειας, αυτό θα είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο, “εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις”.

Επίσης, όμως, προβλέπεται ο τελικός να γίνει σε γήπεδο που “ανήκει σε ξένη ομοσποδία”.

Δεδομένου ότι η ΕΠΟ, με πρωτοβουλίες του προέδρου της, έχει βολιδόσκοπήσει ομοσπονδίες όπως αυτές της Αγγλίας, της Γερνανίας, της Αυστραλίας κ.α. αλλά και συλλόγους που έχουν στην ιδιοκτησία τους γήπεδα (Κρίσταλ Πάλας, Τσέλσι), η Επιτροπή Διοργανώσεων της ομοσπονδίας, αποφάσισε και θα εισηγηθεί προς την Εκτελεστική Επιτροπή, ότι τυχόν απόφαση για επιλογή γηπέδου, εκτός της ελληνικής επικράτειας, θα πρέπει να συνοδεύεται από μελέτη, από την οποία θα προκύπτει ότι η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου σε γήπεδο της αλλοδαπής δεν θα προκαλέσει οικονομική ζημία στην ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμα:

Μπαλτάκος: “Ok” από την αγγλική ομοσπονδία για τελικό Κυπέλλου στο Λονδίνο!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή