Επιτυχημένη η διαιτησία του Σκουλά, με εξαίρεση τη φάση του 91’

Print Friendly, PDF & Email

Επιτυχημένη έκρινε ο κριτής του Master REF, Ναούμ Μιντιούρης, τη διαιτησία του Εμμανουήλ Σκουλά στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 5η αγωνιστική της SL1 ανάμεσα σε Λαμία και Παναιτωλικό.

Αγώνας: Λαμία-Παναιτωλικός 0-0, Διαιτητής: Σκουλάς, Διαιτητής VAR: Ζαχαριάδης, Κριτής: Μιντιούρης

Δύο ήταν οι σημαντικές φάσεις του παιχνιδιού. Στο 77’ υπάρχει η πτώση του Βέργου μέσα στην περιοχή της Λαμίας. Υπάρχει παρεμπόδιση από τον Ασίγκμπα, ωστόσο στην ουσία ο παίκτης του Παναιτωλικού χάνει μόνος του το βηματισμό του. Ο διαιτητής Σκουλάς σωστά διέταξε τη συνέχιση του αγώνα και δεν χρειάστηκε να κάνει χρήση VAR.

Στο 91’ ο Χατζηστραβός της Λαμίας έκανε προβολή με τις τάπες στον αντίπαλό του. Ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση, αλλά αρχικά δεν σφύριξε την παράβαση αφήνοντας πλεονέκτημα. Κατόπιν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του μαρκαρίσματος και επανεξετάζοντας τη φάση στο βίντεο, έπειτα και από συμβουλή του VAR Ζαχαριάδη, έδειξε σωστά κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Λαμίας.

Με εξαίρεση τη φάση του 91’, η διαιτησία του κ. Σκουλά κρίνεται επιτυχημένη και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες συνεχάρησαν τον διαιτητή για την απόδοσή του. Προς το παρόν ο Σκουλάς είναι εμφανώς βελτιωμένος σε σύγκριση με πέρυσι».

Βαθμολογία: 8,00.

Καμία δημοσίευση για προβολή