ΕΠΟ: Ανακατατάξεις στην εκτελεστική επιτροπή – Πρεμιέρα Μαρινάκη με θέματα για διαιτησία και Κύπελλο

Print Friendly, PDF & Email

Η παρουσία του Ευ. Μαρινάκη στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, λίγες ημέρες μετά την εκλογή του στην προεδρία της Σούπερ Λίγκας, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον.

Οι προβολείς θα στραφούν στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, στη στάση που θα κρατήσει στα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα και σε αυτά που πιθανόν ο ίδιος θα θέσει.

Η σημερινή συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί πριν από την περασμένη Παρασκευή. οπότε ο Μαρινάκηςεξελέγη πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.

Στην ατζέντα βρίσκόνται, μεταξύ άλλων, η ανανέωση για ένα μήνα των συμβολαίων των μελών της “ερασιτεχνικής ΚΕΔ” (Μάνταλος, Νικολακόπουλος, Καρατζίκας, Λαμπαδαρίου) προκειμένου να ολοκληρωθούν τα προγραμματισμένα σεμινάρια.

Επίσης θα συζητηθεί το θέμα της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου της επόμενης περιόδου με την πρόταση να προβέπει ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ αν προκριθούν δύο ομάδες από τη νότια Ελλάδα, στη Θεσσαλονική εφόσον οι φιναλιστ είναι από τη βόρεια Ελλάδα, και στο Πανθεσσαλικό εφόσον οι ομάδες είναι από τη βόρεια και τη νότια Ελλάδα.

Τέλος στο τραπέζι θα επανέλθει το θέμα της ανανέωσης συμβάσεων 13 υπαλλήλων.

Η παραπομπή σε δίκη του Α’ αντιπρόεδρου, Δ. Κουπτσίδη οδηγεί σε ανακατατάξεις. Προκειμένου να μην διαταραχθούν οι αναλογίες εντός της εκτελεστικής επιτροπής “θυσιάστηκε” (παραιτήθηκε) ο προτεινόμενος από την ΕΠΣ Αθηνών Κ. Φύτρας και την θέση του παίρνει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Π. Διακοφώτης, που εξελέγη πρώτο αναπληρωματικό μέλος.

Τη θέση του Κουπτσίδη ο οποίος έχει κώλυμα, τουλάχιστον μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου (η δίκη θα γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο και εφόσον αθωωθεί θα επιστρέψει), παίρνει ο δεύτερος αναπληρωματικός και πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Α. Τόκας.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή