ΕΠΟ: Εγκρίθηκε η πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου για το χορηγικό πρόγραμμα των Ενώσεων

Print Friendly, PDF & Email

Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ εγκρίθηκε το χορηγικό πρόγραμμα της ΕΠΣ Ηρακλείου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και το Ινστιτούτο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Tζώρτζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Κουτεντάκης προσκλήθηκαν και παρέστησαν μέσω τηλεδιάσκεψης και παρουσίασαν στα μέλη το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα προβλέπει διαφημιστική συνεργασία με στοιχηματική εταιρεία. Σύμφωνα με το σχέδιο τα σωματεία μπορούν να εξασφαλίσουν υψηλή αποτελεσματικότητα τρόπου προώθησης, προβολής και διαφήμισης σε όλη την Ελλάδα μέσω των γηπέδων, των ιστοσελίδων και των εμφανίσεων.Το 20% της πιθανής χορηγικής συμφωνίας θα πηγαίνει στο ταμείο της κάθε Ένωσης για τις βασικές της ανάγκες.

Αποφασίστηκε η συγκρότηση ειδικής επιτροπής με επικεφαλής τον κ. Τζώρτζογλου με αναπληρωτή πρόεδρο τον Αστέριο Αντωνίου (Α’ αντιπρόεδρος ΕΠΟ) και μέλη τον ταμία της ΕΠΟ Κλέαρχο Τζαφέρη, τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη και τον εξωτερικό-επιστημονικό συνεργάτη της ΕΠΣΗ Σπύρο Κοκολάκη.

Διαβάστε ακόμα

Στα χέρια του Ζαγοράκη το χορηγικό πρόγραμμα για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή