ΕΠΟ: Κρατάει το φάκελο για το Conference, αποσύρει το Παγκρήτιο από την υποψηφιότητα

Print Friendly, PDF & Email

Παρά την αισιοδοξία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ότι το Παγκρήτιο θα αναλάβει τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League το 2022 ή το 2023, στην ΕΠΟ συνεχίζουν να εκφράζουν επιφυλάξεις για την πληρότητα του φακέλου.

Το θέμα συζητήθηκε εκ νέου στην Εκτελεστική Επιτροπή της Τετάρτης (8/7) και όπως φαίνεται η σκέψη που υπάρχει είναι να διατηρηθεί μεν η υποψηφιότητα της Ελλάδας, αλλά να αντικατασταθεί το Παγκρήτιο από τον φάκελο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Αλέξης Δέδες, έχει προτείνει την απόσυρση της υποψηφιότητας, υπογραμμίζοντας πως ο φάκελος είναι ελλιπής. Ο κ. Δέδες επέμεινε στη θέση του και στην σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ούτε η οργανωτική επιτροπή δεν έχει συσταθεί λόγω της κόντρας μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού και της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Εξάλλου, κατά τη συζήτηση που έγινε στην Εκτελεστική Επιτροπή διαπιστώθηκε εκ νέου ότι υπάρχουν ελλείψεις στα έργα που ήταν να γίνουν στο Παγκρήτιο, το κόστος κρίνεται μεγάλο και υπάρχουν οργανωτικές δυσκολίες.

Οριστική απόφαση θα παρθεί στην επόμενη συνεδρίαση με τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ να συγκλίνουν στο να διατηρηθεί μεν η υποψηφιότητα, αλλά με άλλο γήπεδο, σε άλλη πόλη.

Καμία δημοσίευση για προβολή