Απάντηση ΕΠΟ σε Καραπαπά: «Ουδέποτε είπαμε ότι δεχόμαστε πιέσεις για τον Τελικό»

Print Friendly, PDF & Email

O εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμο ”ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6” ανέφερε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ – επικαλούμενος μαρτυρία του ίδιου – Βαγγέλης Γραμμένος, δέχεται πιέσεις για να μην ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η ομοσπονδία στην οποία διαψεύδει το γεγονός λέγοντας ότι ουδέποτε έγινε αναφορά από τον πρόεδρο της ΕΠΟ σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά τις σημερινές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά, διευκρινίζει ότι.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη διάρκεια της επικοινωνίας των τελευταίων ημερών, του προέδρου της κ. Ευάγγελου Γραμμένου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έγινε αναφορά σε άσκηση οποιουδήποτε είδους πιέσεων προκειμένου να μην διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κ. Γραμμένος, αντιθέτως, με σαφήνεια ξεκαθάρισε ότι η διεξαγωγή του τελικού αποτελεί θέμα της προσεχούς συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, βάσει και της πρόσφατης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο.

Διαβάστε ακόμα:

Καραπαπάς: ”Το πιο σημαντικό είναι να μας πει από ποιους πιέζεται ο κ. Γραμμένος”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή