ΕΠΣ Χαλκιδικής: Κατέθεσε αίτημα ένταξης των ποδοσφαιρικών σωματείων στο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων

Print Friendly, PDF & Email

Την 2/3/21 και ώρα 10:00 π.μ. επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Γιώργου Γιάννη , ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ κ. Σαρηγιαννίδης Σταύρος , ο Ταμίας κ. Τσιόπουλος Νικόλαος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Προέδρου κ. Παπαοϊκονόμου Νικόλαος, για να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας από την πανδημία.

Ζητήθηκε από την αντιπροσωπεία της Ένωσης η έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας προς τα σωματεία αυτής, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι ομάδες στις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν με την έναρξη της πανδημίας.

Κατατέθηκε αίτημα στον κ. Γιώργου Γιάννη που αφορούσε την ένταξη των αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων στο μέτρο ”της ενίσχυσης επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας covid-19 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργου Γιάννης άκουσε με προσοχή το αίτημα των μελών της Ε.Π.Σ.Χ και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία του Νομού μας και είναι απόρροια της πανδημίας covid-19 που μαστίζει τον τόπο μας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή