ΕΠΣ Ηλείας: Καθολική αποδοχή του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού με 43-0

Print Friendly, PDF & Email

Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηλείας εξέδωσαν ευχαριστήριο μήνυμα προς τα σωματεία για τη συμμετοχή τους στη Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο AMALIAS στην Κουρούτα Αμαλιάδας και την ευρεία αποδοχή των πεπραγμένων της διοίκησης.

Συγκεκριμένα η ΕΠΣ Ηλείας αναφέρει:
“Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας με την καθολική αποδοχή και επιδοκιμασία του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού της Διοίκησης τιμά ιδιαίτερα την Διοίκηση της ΕΠΣ Ηλείας και αποτελεί αναγνώριση του έργου της.

Αναλύθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι προτάσεις του Προέδρου και της Ε.Ε./ΕΠΣΗ για την ομαλή πραγματοποίηση των πρωταθλημάτων την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά. Μια χρονιά στην οποία αντιμετωπίζουμε έναν αόρατο εχθρό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί έτσι ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί.

Η Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας συγχαίρει τους εκπροσώπους των σωματείων για το πολιτισμένο και φιλικό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνέλευσης και τους ευχαριστεί για την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Διοικητικός Απολογισμός: Ψήφισαν 43
ΝΑΙ 43
ΟΧΙ 0

Οικονομικός Απολογισμός: Ψήφισαν 43
ΝΑΙ 43
ΟΧΙ 0

Οικονομικός Προϋπολογισμός: Ψήφισαν 43
ΝΑΙ 43
ΟΧΙ 0”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή