EΠΣ Ηλείας: Ο δρόμος προς τις εκλογές και οι αντίπαλοι συνδυασμοί

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Ηλείας είναι μια από τις Ενώσεις που στο προσεχές διάστημα θα οδηγηθεί σε εκλογές. Υπενθυμίζεται ότι λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19  o υφυπουργός Αθλητισμού έχει δώσει παράταση έως τις 31/3/2021 στις διοικήσεις που η θητεία τους λήγει ή έχει λήξει και δεν μπορούν να διενεργήσουν εκλογές.

Η πελοποννησιακή ιστοσελίδα patrisnews δημοσιεύει εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με το κλίμα που υπάρχει ενόψει των εκλογών της ΕΠΣ Ηλείας, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Ο Άρης Κουλούρης (σ.SP. νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας), είναι γνωστό ότι έχει αποχωρήσει από το «μπλοκ» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ εδώ και τέσσερα χρόνια, παρά το γεγονός ότι μετείχε στο ξεκίνημα εκείνων των προσπαθειών αρκετά χρόνια πριν τις τελευταίες εκλογές, του 2017. Και θα επιθυμούσε σίγουρα να προηγηθούν οι εκλογές της ΕΠΟ με επικεφαλής τον Θοδωρή Ζαγοράκη! Καθώς σε αυτή την περίπτωση, τότε αυτόματα η θέση της ΕΠΣ Ηλείας ενδέχεται να αλλάξει, δηλαδή να αποκτήσει πιο ενεργό και πρωταγωνιστικό ρόλο στα πράγματα, εν αντιθέσει με αυτό που συνέβαινε ως τώρα, όπου η ΕΠΣ Ηλείας έχει «αποκηρυχθεί» από το πλειοψηφικό μπλοκ στην ΕΠΟ. Τώρα όμως ο Αρ. Κουλούρης είναι υποχρεωμένος να κερδίσει τις εκλογές και να περιμένει! Έτσι θα στηριχθεί κατά βάση στο υπάρχον Δ.Σ., και στους Δημ. Βύτανο, Χαρ. Μαραθιά, Ηλ. Παρασκευόπουλο, Σπ. Καπώνη, Χρ. Δημόπουλο, Κυρ. Κυριακόπουλο και Γιαν. Πρόκοπος. Από εκεί και πέρα ακούγονται πολλά νέα ονόματα, όπως αυτά του Παν. Παναγούτσου, του Παν. Θανόπουλου, του Βαλ. Δημητρόπουλου, του Γ. Μαστορέλη , αλλά βέβαια επισήμως τίποτα, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα ! Αντίθετα τις τελευταίες ώρες πυκνώνουν οι «φήμες» από το περιβάλλον του Άρη Κουλούρη, ως επικεφαλής της παράταξης της κας Βίκυ Δημητρακοπούλου! Η οποία δεν είναι απλά σύζυγος του Άρη Κουλούρη, αλλά και πρώην υποψήφια για την Ε.Ε. της ΕΠΟ με την απόλυτη στήριξη της Ε.Ε. της ΕΠΣΗ. (…)

Ο Πέτρος Μπηλιώνης, αυτή την ώρα είναι το αντίπαλο δέος του Αρ. Κουλούρη! Και αν την προηγούμενη φορά ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΣΗ τον αιφνιδίασε, αυτή τη φορά, η παράταξη Μπηλιώνη δηλώνει έτοιμη, όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, ακόμα και «αύριο»! Ο κ. Μπηλιώνης έχει χαράξει τον δρόμο του και έχει κάνει τις επιλογές του εδώ και πολύ καιρό. Ενώ ως παλιός παράγοντας και για πολλά χρόνια στην Αθήνα με τον Α.Ο. Γαλατσίου, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς, με αρκετούς από τους σημερινούς παράγοντες της ΕΠΟ, αλλά και τα υψηλά κλιμάκια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Μέχρι τώρα ο κ. Μπηλιώνης είναι και ο μόνος που έχει ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων, όπως π.χ. αυτά της κας Πόλυς Μπιτούνης από την Μανωλάδα, του άλλοτε γραμματέα της ΕΠΣΗ κ. Δημήτρη Κωσταριά, και του επίσης άλλοτε αντιπροέδρου της ΕΠΣΗ κ. Γιώργου Καριώρη! Ενώ βέβαια πίσω υπάρχουν παρά πολλά ονόματα που «ερωτοτροπούν» με την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο, σύμφωνα με «φήμες» της «Πατρίς της Δευτέρας» , είναι αυτά του Χρ. Πλευριά, του Ζ. Υφαντή, του Αγ. Μπράτη, του Θ. Μαντά, και του προέδρου του Αίαντα Γαστούνης, Γιώργου Μπίρμπα, του Σάκη Αντωνόπουλου! Φυσικά, όλα αυτά τα ονόματα αναφέρονται με βάση κάποιες πρωτοβουλίες όλων αυτών το τελευταίο διάστημα.

Τελευταία έχει μπει δυναμικά και ένας «τρίτος πόλος» και είναι αυτός του Γιώργου Μπάδα. Ο οποίος κινείται αθόρυβα σε όλη την Ηλεία, συνεχίζοντας τις επαφές του, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλακεί πλέον και επίσημα , απευθύνοντας κάλεσμά «ενότητας». Ο Γιώργος Μπάδας, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες διατηρεί κάποιες σχέσεις φιλίας με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του «οργανισμού» του ΠΑΟΚ, έχει ρίξει δίχτυα σε πρόσωπα που στο παρελθόν έχουν βάλει την δική τους υπογραφή στο Ηλειακό Ποδόσφαιρο. Καθώς και με άλλα πρόσωπα, που έως τώρα δεν έχουν εμπλακεί ποτέ σε εκλογές της ΕΠΣΗ! Ενώ υπάρχουν και οι «κομμένοι» της παράταξης Κουλούρη, για τους οποίους δεν θα έλεγε όχι ο Γ. Μπάδας!

Ως συμπέρασμα μπορούμε να αναφέρουμε, ότι τα «χαρτιά» στο προεκλογικό τραπέζι της ΕΠΣΗ, έχουν αρχίσει να μοιράζονται. Απομένει να ολοκληρωθεί αυτή η μοιρασιά, για να ξεκινήσει το… παιχνίδι. Ένα παιχνίδι, το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή