ΕΠΣ Ηλείας: Συνεχίζει στην προεδρία ο Αρ. Κουλούρης

Print Friendly, PDF & Email

Η παράταξη του νυν προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας κ. Άρη Κουλούρη, που ήταν άλλωστε και η μοναδική υποψήφια στις εκλογές που έγιναν χθες το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας, και φυσικά ο κ. Άρης Κουλούρης, θα συνεχίσουν να ηγούνται στην ΕΠΣΗ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Με αρχική απαρτία εννέα σωματείων, ξεκίνησε στην ώρα της η Γ.Σ. , σε ήπιο κλίμα, με τους εκλέκτορες σε μεγάλες αποστάσεις, και με ένα περιπολικό της Αστυνομίας να ελέγχει πρώτα αν τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο, έγιναν κατόπιν οι εκλογές στις οποίες ψήφισαν και τα 16 σωματεία, που είχαν δικαίωνα ψήφου, και ήταν φυσικά εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α..

Διπλή ένσταση από τον κ. Άρη Ιακωβάκη.

Πριν την έναρξη της ψηφοφορίας κατατέθηκαν στην εφορευτική επιτροπή, δυο ενστάσεις, κατά του κύρους των εκλογών από πλευράς του Ηλειακού Λεχαινών, δια του εκπροσώπου του, κ. Άρη Ιακωβάκη. Σύμφωνα με την πρώτη ένσταση, δεν θα έπρεπε να διεξαχθούν οι εκλογές, επειδή δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας για τη διασπορά της covid-19 και λόγω του συνωστισμού τον οποίο συνεπάγεται μια τέτοια ενέργεια. Εν συνεχεία και αφού η εφορευτική επιτροπή έκρινε ότι οι εκλογές μπορούν να γίνουν, ο Άρης Ιακωβάκης προχώρησε και σε νέα ένσταση, με βάση την οποία δεν διεξήχθη η Γενική Συνέλευση σε σαφή χώρο, με αποτέλεσμα να μην είναι και ξεκάθαρη η ύπαρξη απαρτίας, όπως απαιτείται για να διενεργηθούν εκλογές.

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών:

Το Νέο Δ.Σ. της ΕΠΣ Ηλείας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κουλούρης Αριστείδης του Αντωνίου : 14

ΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Προκόπος Ιωάννης του Νικολάου 12
Καλημέρης Αθανάσιος του Βασιλείου 11
Νικολακόπουλος Ανδρέας του Χρήστου 11
Σαμψούνης Σεβαστιανός του Κωνσταντίνου 11
Γεωργοπούλου Μαρία του Γεωργίου 10
Κεκάτου Πολυξένη του Θεοφύλακτου 10
Κυριακόπουλος Κυριάκος του Θεοδώρου 9
Παρασκευόπουλος Ηλίας του Ορφέα 9
Γκιόκας Ανδρέας του Λεωνίδα 8
Σταυρόπουλος Ηλίας του Γεωργίου 7

Δεν εξελέγησαν οι:

Παπαντωνόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου 6
Γιαννόπουλος Αντώνιος του Γεωργίου 4
Κοτσοχείλης Χρήστος του Κωνσταντίνου 3
Αγωγιάτης Διονύσιος του Αλεξάνδρου 2

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Θανόπουλος Παναγιώτης του Γεωργίου 15
Μαραθιάς Χαράλαμπος του Γεωργίου 15
Φάμελος Βασίλειος του Αναστασίου 15
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Γιαννακόπουλος Πανάγος του Γεωργίου 14
Μπουλούτας Δημήτριος του Νικολάου». 14

Για 4η συνεχόμενη τετραετία στην προεδρία της ΕΠΣΗ, ο Αρ. Κουλούρης

Η παράταξη του κ. Άρη Κουλούρη που είναι κυρίαρχη στα δρώμενα της ΕΠΣΗ από τον Μαία του 2009, κυριολεκτικά, «έπαιξε και χθες μπάλα μόνη της», κάτι που είχε συμβεί και στις εκλογές του 2017, οπου δεν είχε αντίπαλο! Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη τετραετία, που ο κ. Άρης Κουλούρης και οι συνεργάτες του, θα ηγούνται του Ηλειακού Ποδοσφαίρου! Καθώς αρχικά εκλέχτηκε το 2009, κατόπιν το 2013, και έπειτα το 2017!

Για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΠΣΗ εκλέγονται δυο κυρίες!

Πρόκειται για την κα Μαρία Γεωργοπούλου που υποστηρίχτηκα από τον ΠΑΟΒ, και την κα Κεκάτου Πολυξένη που υποστηρίχτηκε από τους Πρίγκιπες Λεχαινών! Και δυο πήραν από 10 σταυρούς επί συνόλου 16 σωματείων που ψήφισαν!

*Χθες βράδυ αναμένονταν να συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ.(περισσότερα στο αυριανό φύλλο και αφού γίνει η σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΣΗ)

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή