ΕΠΣ Ηρακλείου: "Τα κρούσματα αυξάνονται η μάχη με τον κορωνοϊό είναι διαρκής"

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Ηρακλείου με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων εν όψει της νέας σεζόν έστειλε το μήνυμά της αναφορικά με τα μέτρα υγιεινής που θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά την εποχή του κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

Με την ευκαιρία της έναρξης των προπονήσεων και της προετοιμασίας των ομάδων ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-2021, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εύχεται καλή ποδοσφαιρική σαιζόν, με υγεία, δύναμη και επίτευξη των στόχων.

Παρακαλούμε ΘΕΡΜΑ όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια, παράγοντες – προπονητές – ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παρατηρητές και φιλάθλους να επιδείξουν την ίδια υπευθυνότητα, εφαρμόζοντας την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής όπως οι υγειονομικές αρχές υποδεικνύουν.

Παρακαλούμε να τηρείτε αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα, τόσο για τους αθλητές όσο και για τους εργαζόμενους στους αθλητικούς χώρους, εφαρμόζοντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής με σχολαστικότητα.

Η αύξηση των κρουσμάτων που σημειώνεται τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας αλλά και στο νησί μας σημαίνει ότι η μάχη απέναντι στον άνισο πόλεμο με τον COVID19, θα πρέπει να είναι διαρκής και δεν επιτρέπονται σε καμία περίπτωση σημάδια χαλάρωσης.

Η ποδοσφαιρική κοινωνία των Σωματείων της ΕΠΣ Ηρακλείου ας δώσουμε το παράδειγμα πειθαρχώντας στους κανόνες και τα αθλητικά υγειονομικά πρωτόκολλα που οι υγειονομικές αρχές ορίζουν…

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ