ΕΠΣ Καστοριάς: Θα στείλουμε επιστολή σε ΕΠΟ και ΓΓΑ για οικονομική ενίσχυση

Print Friendly, PDF & Email

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καστοριάς, το επόμενο χρονικό διάστημα και με τη λήξη των περιοριστικών μέτρων και αφού επιτραπούν οι συναθροίσεις, θα ορίσει τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων της Ένωσης.

Εκεί θα γίνει συζήτηση, για την επόμενη μέρα του τοπικού ποδοσφαίρου. Θα κατατεθούν οι προτάσεις της εκτελεστικής επιτροπής και οι προτάσεις όλων των παραγόντων των ομάδων και αφού ληφθούν υπόψιν και επανεκτιμηθεί η κατάσταση με όλες τις παραμέτρους όπως και τα νέα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην κοινωνία και στα σωματεία θα σταλεί επιστολή άμεσης οικονομικής στήριξης των ομάδων σε (ΠΟΛΙΤΕΙΑ – Γ.Γ.Α, ΕΠΟ).

Η ΕΠΣ Καστοριάς αποφάσισε επίσης να στείλει επιστολή στους τρεις Δημάρχους του νομού εκφράζοντας τα οφέλη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην τοπική κοινωνία αλλά και την αγωνία μας για την επόμενη μέρα της λειτουργίας των ομάδων και το μέλλον αυτών. Θα υπάρξει συνάντηση μαζί τους, ώστε να βοηθήσουν οικονομικά όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, στο μέτρο το δυνατόν, να βελτιώσουν και να απολυμάνουν τους αθλητικούς χώρους και τις εγκαταστάσεις των γηπέδων.

Επιπλέον η ΕΠΣ Καστοριάς θα στείλει επιστολή στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σαββόπουλο επιδιώκοντας μία συνάντηση με την Ε.Ε της Ε.Π.Σ, ώστε να θέσουμε τα νέα δεδομένα και τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις ομάδες αλλά και στους αθλητικούς χώρους.