ΕΠΣ Καβάλας: Οι Ενώσεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ζητούν τη στήριξη της Περιφέρειας

Πηγή: ΕΠΣ Καβάλας
Print Friendly, PDF & Email

Τη στήριξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από την Περιφέρεια ζητούν, με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Καβάλας, όλες οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς οι οικονομικές (και όχι μόνο) συνέπειες της πανδημίας έχουν επηρεάσει δραματικά συλλόγους, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες, με την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων να αποτελεί μεγάλη πρόκληση για πολλές Ενώσεις και ομάδες.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι ΕΠΣ Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Θράκης και Έβρου κινήθηκαν άμεσα και δυναμικά και μετά από συνεννόηση των προέδρων τους, προέβησαν με κοινή επιστολή τους στην ενημέρωση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστου Μέτιου, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο από την πολύμηνη απραξία και την αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, ζητώντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας προς τις Ενώσεις και τα σωματεία αυτών, ώστε η επόμενη μέρα να φέρει άπαντες πίσω στα γήπεδα χωρίς απώλειες. Συγκεκριμένα, με αίτημα τους οι Ενώσεις της ΠΑΜΘ ζητούν την ένταξη των αθλητικών ποδοσφαιρικών σωματείων στο μέτρο “της ενίσχυσης επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2021 στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καβάλας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Αντωνιάδη, προκειμένου να λάβει και ο ίδιος γνώση των ζητημάτων που απασχολούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ευρύτερης περιοχής μας και να ζητήσει τη στήριξη του στην προσπάθεια διατήρησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ζωντανού.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με αίσθημα ευθύνης, τόσο απέναντι στην προσπάθεια της πολιτείας για προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά και απέναντι στα σωματεία και τους ανθρώπους τους, που μοχθούν για αυτά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αναλαμβάνει δράσεις για την ομαλότερη επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων και τη συνέχιση του κοινωνικού και πολιτισμικού έργου που επιτελούν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη την επιστολή που απέστειλαν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή