ΕΠΣ Λέσβου: Ο Πετρέλλης διαδέχεται στην προεδρία τον Ψαρρόπουλο – Ενταση μεταξύ υποψηφίων για τη δέκατη θέση του ΔΣ

Print Friendly, PDF & Email

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκαν η ετήσια γενική συνέλευση και οι εκλογές της ΕΠΣ Λέσβου, αφού κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας δεν έλειψαν οι εντάσεις.

Νέα εποχή στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου με τον Κυριάκο Πετρέλλη να είναι ο νέος πρόεδρος. Η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες της ΕΠΣΛ πραγματοποιήθηκαν σε «στενό κύκλο», αφού δικαίωμα ψήφου είχαν μόλις οκτώ ομάδες, οι οποίες έχουν πάρει την αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ωστόσο παρόντες ήταν και εκπρόσωποι συλλόγων που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, αλλά βρέθηκαν εκεί για να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Αρχικά, ο τέως πλέον πρόεδρος Σταύρος Ψαρρόπουλος, τοποθετήθηκε για τα πεπραγμένα της τελευταίας του θητείας στο τιμόνι της διοργανώτριας αρχής αλλά και γενικότερα για την παρουσία του στον χώρο του ποδοσφαίρου για 35 έτη και συγκεκριμένα από τον Ιούνιο του 1986 έως τον Ιούνιο του 2021, ευχαριστώντας παράλληλα όλα τα σωματεία για την στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.

Έπειτα τον λόγο πήραν οι εκπρόσωποι των σωματείων και του συνδέσμου προπονητών και στη συνέχεια ακολούθησαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός ενώ ο ταμίας Αντώνης Γιαννάκης παρουσίασε και τον προϋπολογισμό του νέου έτους. Η γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και στη συνέχεια ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου ΔΣ, η οποία δεν εξελίχθηκε με ομαλό τρόπο.

Μετά την ψηφοφορία και την ισοβαθμία με 2 ψήφους των υποψηφίων Παναγιώτη Σάλτα, Αντώνη Γιαννάκη και Γιαννίκο, υπήρξε ένταση μεταξύ υποψηφίων και παραγόντων, με τους ψυχραιμότερους μετά από λίγο να ηρεμούν την κατάσταση. Βέβαια οι εντάσεις δεν είχαν να κάνουν με το ποιος ψήφισε ποιον, αλλά κυρίως με το ποιος δεν ψήφισε ποιον.

Ωστόσο, ο δικηγόρος που βρισκόταν στην εκλογική διαδικασία, φρόντισε να ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες βάσει καταστατικού, ώστε να λύσει τις οποίες ισοψηφίες δημιουργήθηκαν.

Έτσι, μετά από κλήρωση όπως προβλέπεται, το δέκατο μέλος είναι ο Αντώνης Γιαννάκης και το πρώτο αναπληρωματικό μέλος ο Παναγιώτης Γιαννίκος. Να σημειωθεί ότι πρώτος σε ψήφους εξελέγη ο Σταύρος Γριππιώτης με 7, δείγμα της αναγνώρισης της προσφοράς του στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια. Αναλυτικά η ψηφοφορία:

Τακτικά μέλη

Γριππιώτης Σταύρος 7

Βερρής Παντελαίων 6

Καραθανάσης Γιώργος 6

Νησιώτης Στυλιανός 6

Πίνης Ιωάννης 6

Μανούσος Ιωάννης 5

Σταθάκης Λάμπρος 4

Χρόνης Νικόλαος 4

Μοσχονησιώτης Αθανάσιος 3

Γιαννάκης Αντώνης 2

Αναπληρωματικά μέλη

Γιαννίκος Παναγιώτης Α αναπληρωματικός

Σάλτας Παναγιώτης Β αναπληρωματικός

Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνεδριάσει το νέο ΔΣ για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Πηγή: sportlesvos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή