ΕΠΣ Ρεθύμνου: Εκλογές τον Σεπτέμβριο μετά από αίτημα 15 σωματείων – Στηρίζει Γκαγκάτση στις εκλογές της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

 

“Μέσα Σεπτεμβρίου προσδιορίζεται η διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Όπως σας είχε ενημερώσει η «Κ.Ε.» η διοίκηση της ΕΠΣΡ είχε κάνει δεκτό το κοινό αίτημα των 15 σωματείων για διενέργεια άμεσα εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Στην τελευταία συνεδρίαση της η διοίκηση της ΕΠΣ Ρεθύμνου αποφάνθηκε πως έπειτα από τις επικείμενες Αρχαιρεσίες της ΕΠΟ στις 22 Ιουλίου θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα των τοπικών εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην Ρεθυμνιώτικη Ένωση.

Από τον περασμένο Ιανουάριο η κατάσταση στους κόλπους του Ρεθυμνιώτικου ποδόσφαιρου είναι μπερδεμένη με τα σωματεία να έχουν εκφράσει την δυσαρέσκεια τους για αρκετά ζητήματα αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΣΡ και τις μεταξύ τους σχέσεις των 9 εκλεγμένων μελών.

Έτσι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, όπου πιθανότατα οι εκλογές προσδιορίζονται να πραγματοποιηθούν μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου, αφού χρειάζεται και ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να πάμε σε αυτές εφόσον αυτές προκηρυχθούν.

Όπως γίνεται αντιληπτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι θερμό, με τις ζυμώσεις να λαμβάνουν χώρα, με τους ενδιαφερόμενους να καταστρώνουν τα πλάνα τους για να κερδίσουν την εξουσία στην ανώτατη αρχή του Ρεθυμνιώτικου ποδόσφαιρου.

Τα σενάρια πολλά, με αρκετό κόσμο να έχει εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και οι εκπλήξεις αναμένεται να είναι σημαντικές, μιας και όλοι κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά.

Πάντως, η ΕΠΣ Ρεθύμνου άνοιξε τα χαρτιά της αναφορικά με τις Αρχαιρεσίες της ΕΠΟ, μαζί με άλλες 38 (σ.σ. 45 πλέον) Ενώσεις, οι οποίες και τάχθηκαν υπέρ της υποψηφιότητας του Μάκη Γκαγκάτση. (…)

Πηγή: Κρητική Επιθεώρηση

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή